Показать сообщение отдельно
Старый 29.04.2014, 11:22   #15004 (Ссылка на пост)
alexandrius
Самозайнятий
 
Аватар для alexandrius
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
1/5 ssss12812
Адрес: Україна
Благодарил(а): 10,251
Благодарили 17,539 раз в 5,679 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 204 alexandrius скоро в модераторы
alexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторы
Цитата:
Стаття 104. Новообраний Президент України вступає на пост не пізніше ніж через тридцять днів після офіційного оголошення результатів виборів, з моменту складення присяги народові на урочистому засіданні Верховної Ради України.
Приведення Президента України до присяги здійснює Голова Конституційного Суду України.
Президент України складає таку присягу:
"Я, (ім'я та прізвище), волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі".
Президент України, обраний на позачергових виборах, складає присягу у п'ятиденний строк після офіційного оголошення результатів виборів.
Цитата:
Стаття 106. Президент України:
1) забезпечує державну незалежність, національну безпеку і правонаступництво держави;
2) звертається з посланнями до народу та із щорічними і позачерговими посланнями до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України;
3) представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України;
4) приймає рішення про визнання іноземних держав;
5) призначає та звільняє глав дипломатичних представництв України в інших державах і при міжнародних організаціях; приймає вірчі і відкличні грамоти дипломатичних представників іноземних держав;
....
....
....
....
многа-многа пунктов
Ничего этого Янукович на данный момент не делает. Если он "легитимный" почему сидя в той же Рашке не дал команду вводить чрезвычайное положение (или военное положение)? Почему от же Пшонка не завёл дело. к примеру, на Турчинова? Они молча, на крысу, свалили.

Мне понравился вопрос главы крмыского Беркута, заданный им лично Путину в прямом эфире: "скажите, Янукович всегда был предателем и трусом?"

Даже Анна Герман, вечно облизывавшая Яныка, полностью была права, когда сказала (в марте ещё) что Янык должен быть в Крыму, где ему ничто не угрожало (мог укрыться на Российской военной базе), мог оттуда управлять страной, пытаться восстановить доверие. Мог, наконец, сложить с себя полномочия. Так нет - молча свалил.

Почесав затылок, юзер дописал через 58 секунд
Цитата:
Сообщение от Аяяй Посмотреть сообщение
думаю 111 статья Конституции тебе поможет
Разумеется. Это был вопрос тем, кто спрашивал почему Яныцку не впаяли импичмент.

ответ: процедура импичмента в Украине такая, что дефакто её провести невозможно.

Последний раз редактировалось alexandrius, 29.04.2014 в 11:30.
alexandrius вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 2 пользователей сказали Спасибо alexandrius за хороший пост:
Estet (29.04.2014), Аяяй (29.04.2014)