Показать сообщение отдельно
Старый 26.08.2014, 09:25   #15 (Ссылка на пост)
bondur
Щас сменю себе статус
 
Аватар для bondur
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss3682
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 4,083
Благодарили 2,070 раз в 1,106 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 38 bondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторыbondur скоро в модераторы
Отправить сообщение для  bondur с помощью ICQ
Пришло на почту
Цитата:
Підтримку роботи версій програми Skype для Android 2.2 (та попередніх версій ОС) незабаром буде припинено
Ми помітили, що ви наразі (або раніше були) авторизовані у програмі Skype на телефоні з операційною системою Android 2.2 (або попередньої версії). На жаль, мусимо вас сповістити, що підтримку всіх програм Skype для застарілих версій операційної системи Android незабаром буде припинено. Таким чином, через кілька тижнів увійти до Skype та користуватися програмою на телефоні з операційною системою Android 2.2 (або попередньої версії) буде неможливо Щоб продовжити користуватися програмою Skype, радимо оновити (якщо це можливо) версію операційної системи Android на телефоні.

Якщо ви користуєтеся Skype на пристрої з новішою версією операційної системи Android, не звертайте уваги на попередній абзац.

Ви все ж зможете підтримувати зв'язок із друзями та близькими за допомогою Skype на настільному ПК, ноутбуку, телефоні, планшеті й навіть Xbox One. Ви можете ввійти до всіх цих версій програми за допомогою єдиного облікового запису Skype. Найновіші версії Skype для всіх ваших пристроїв доступні за адресою http://www.skype.com/download.
bondur вне форума  
Ответить с цитированием