Показать сообщение отдельно
Старый 01.10.2014, 02:06   #21 (Ссылка на пост)
Григорій
Гость
 
Активность Longevity
0/20 0/20
Today Сообщения
0/0 sssssssss
Галерея:
Gravy, ця тема для продавців. Відкрив її продавець, про проблеми продавців. І я як продавець дав дієву пораду моєму колезі топікстару.

Цитата:
Сообщение от paparazzi Посмотреть сообщение
И таких покупателей как я - большинство; и их интересы я уважаю.
Так ви хто покупець чи продавець? Якщо продавець так продавайте, і ще раз продавайте, виключно по передплаті. Продавайте як можна більше, продавайте якісні речі, вибудовуйте свою репутацію, торгуйте на відомих площадках, на ебеи, аукро та ін., коли в вас буде кількатисячний рейтинг, коли буде декілька тисяч добрих відгуків про вас, ніхто навіть і не подумає що ви когось можете кинути. Відкрийте офіційний магазин, з реальною фізичною адресою, куди можна прийти, побачити вас, поспілкуватися, так буде видно що ви працюєте відкрито та чесно, майте всі дозвільні документи на товар що продаєте. Робіть так щоб вас всі знали, всі довіряли. Так у вас з часом з'являться ціла купа клієнтів, цілі групи клієнтів, які будуть готові купувати по передплаті просто все, клієнти будуть купувати по передплаті так багато, що товару не вистачатиме, а на тих хто захоче купити товар наложеним платежем ви і уваги не звертатимете, бо часу не буде. У вас з'являться цілі клієнтські бази які розкуповуватимуть цілі партії товару, будуть купувати швидко та дорого, і все по передплаті і ви навіки забудете що таке наложений платіж.

Я сам продавець і продаю багато різних, дорогих і дешевих, речей. Але виключно по передплаті. І люди присилають і по 2 і по 5 тисяч, бо репутація коштує в сто разів більше ніж коштує якась там річ. Репутація виробляється роками, десятками років, і ніхто не буде портити собі репутацію через там якийсь навіть дорогий товар, всі це знають, тому і не бояться купувати по передплаті, навіть за дорого. Пишу я вам це щоб допомогти позбутися проблеми наложеного платежу. Я через це все давно пройшов, той хто хоче вирішити проблему, той ії вирішує, вирішує в корні, а той хто не хоче, витрачає час на всілякі там бази і чорні списки, ці списки вам ніяк не допоможуть. Хочете мати купу проблем продавайте наложеним. Вибір за вами, вдалих продаж.

Последний раз редактировалось Григорій, 05.04.2016 в 15:42.
 
Ответить с цитированием