Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2017, 09:12   #12143 (Ссылка на пост)
Joremar
Щас сменю себе статус
 
Аватар для Joremar
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss1037
Благодарил(а): 727
Благодарили 355 раз в 197 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 19 Joremar ну просто молодецJoremar ну просто молодецJoremar ну просто молодец
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
*Скажено регоче*
Тут чудово все Найсмачніше - на десерт!
Не вижу ничего чудесного. Человека обвинили в педофилии, а на суде оправдывались тем, что привели доказательства его педофилии хрен вы докажете, что эту информацию распространяли именно мы.

Почесав затылок, юзер дописал через 10 минут
http://reyestr.court.gov.ua/Review/55082626

Представник відповідача у судовому засіданні пояснив, що перейшовши за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1, на яке вказує позивач, відповідачем було встановлено, що автором інформаційного матеріалу під назвою "ІНФОРМАЦІЯ_2" є користувач під ім'ям ОСОБА_6.

Згідно п.12 постанови Пленуму Верховного Суду України від 27.02.2009 року №1 "Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи" належним відповідачем у разі поширення оспорюваної інформації в мережі Інтернет є автор відповідного інформаційного матеріалу та власник веб-сайта, особи яких позивач повинен установити та зазначити в позовній заяві. Якщо автор поширеної інформації невідомий або його особу та/чи місце проживання (місцезнаходження) неможливо встановити, а також коли інформація є анонімною і доступ до сайта - вільним, належним відповідачем є власник веб-сайта, на якому розміщений зазначений інформаційний матеріал, оскільки саме він створив технологічну можливість та умови для поширення недостовірної інформації.

...

Отже, позивачем не надано жодних доказів на підтвердження того, що саме ОСОБА_2 поширила вказаний відеозапис на сайті youtube.com, а також, що вона має доступ до даного сайту та технічну можливість завантажувати відеозаписи на youtube.com.
__________________
То ли я ещё играю роль, то ли роль уже играет мною...
Joremar вне форума  
Ответить с цитированием