Показать сообщение отдельно
Старый 10.07.2017, 11:22   #4031 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,499 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Я приїхав захищати братський народ
Цитата:
Росіянин Віктор Агєєв та ще троє здались українцям без бою, коли на них була організована засідка. Головним призом операції мав стати російський інструктор роти, спецпризначенець Олександр Щерба, відомий як Алекс, якого українські спецслужби "вели" майже від самого початку війни. Проте Алекс, потрапивши у засідку, розпочав стрілянину. В результаті, його разом із супутником було вбито.

Своєю чергою затриманий Агеєв після 10 хвилин допиту почав здавати своїх поплічників та командирів із так званої четвертої бригади терористичної "ЛНР", де командування очолюють росіяни.

Протягом двох тижнів Росія відхрещувалася від свого військовослужбовця, мовляв, він давно звільнився зі строкової служби, а на Донбас поїхав самостійно. Проте кореспонденту ТСН.Тиждень Андрію Цаплієнку вдалося поспілкуватися з Агеєвим. І вперше той зізнається, що "працював" в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року у своїй частині, розташованій у місті Новочеркаськ Ростовської області. Також Агеєв розкрив схему відправки російських військових із Ростовської області на окупований Донбас.
//інтерв'ю
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 2 пользователей сказали Спасибо VoVaN за хороший пост:
vald (10.07.2017), ПорТокоЛаДа (10.07.2017)