Показать сообщение отдельно
Старый 21.08.2017, 07:42   #1783 (Ссылка на пост)
Marichello
Щас сменю себе статус
 
Аватар для Marichello
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss4008
Благодарил(а): 6,752
Благодарили 2,914 раз в 1,224 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 50 Marichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторыMarichello скоро в модераторы
Отправить сообщение для  Marichello с помощью ICQ
Цитата:
Сообщение от Marichello Посмотреть сообщение
Цитата:
Вчора близько 22-ї години на вулиці Стрітенській патрульні помітили автомобіль Hyundai Elantra, який рухався з порушенням ПДР. Інспектори зупинили транспортний засіб. Під час спілкування у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти огляд на наявність алкоголю в крові. Результат – 0, 81 проміле. До того ж, чоловік не мав при собі водійського посвідчення. На нього склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль передали тверезому водію. Однак близько 3-ї ранку на вулиці Нафтовиків патрульні знов помітили цей же транспортний засіб. Він рухався без увімкненого світла. Інспектори вирішили зупинити автомобіль. Проте водій не реагував на вимогу про зупинку та на розі вулиць Робітничої та 8-ї Західної здійснив наїзд на бетонну огорожу. В наслідок цього транспортний засіб отримав механічні ушкодження. Водій не постраждав. За кермом виявився той же громадянин, на якого патрульні оформили протокол кілька годин до того. Він ще раз пройшов огляд на стан сп’яніння. Цього разу прилад показав 1,20 проміле. На чоловіка склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), 126 (Керування без відповідних документів). Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.
#khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція
тип дважды за ночь попался, капец.. Надо быдет через месяц-другой по решениям суда поглядеть результат
вот и решение суда по ДТП, штраф 340 грн. Остальных не нашел ))
http://reyestr.court.gov.ua/Review/67141596

Почесав затылок, юзер дописал через 6 минут
еще интересный случай за май
http://reyestr.court.gov.ua/Review/68219130

Цитата:
Допитані в судовому засіданні свідки ОСОБА_3 та ОСОБА_4, підтвердили доводи ОСОБА_1, вказуючи, що за кермом транспортного засобу перебувала дружина ОСОБА_1 ОСОБА_2

В матеріалах справи відсутні докази, а також їх не надано під час розгляду даної справи, які могли б спростувати вищевказані обставини.

Крім того, працівники поліції не залучили свідків для фіксації факту керування ОСОБА_1 даним транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.
неужели материалы дела были настолько хреново офрмлены?
__________________
Пусть кричат - уродина,
А она нам нравится
Marichello вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Marichello за этот пост:
Eguar (21.08.2017)