Показать сообщение отдельно
Старый 18.09.2017, 16:25   #72 (Ссылка на пост)
Mr. Freeze
DIY handyman
 
Аватар для Mr. Freeze
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss8161
Благодарил(а): 6,107
Благодарили 7,140 раз в 2,987 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 94 Mr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Mr. Freeze, хех, вчора вночі паяв шлейф e-ink дисплею, який я трішечки розрізав коли розбирав книжку >_< Запаяв, працює. Надряпав ззовні на корпусі де він проходить - щоб наступного разу так само не натупити. Ну, в мене простіше - з'єднання нерухоме, лаком залив та й годі.

Яка завширшки найвужча доріжка? Важко оцінити по фото. У стик з'єднувати, на мою думку, погана ідея - його там розірве чи зламає. Подумай над тим щоб його трішечки вкоротити, компенсувати довжину тонкими дротами, та ззовні це все захистити якимось надійним скотчем (наприклад, поліімідним). Такий спосіб дасть більш-менш однорідні механічні властивості по довжині, без місцевих навантажень у рухомих зонах.
Та отож поки що думаю ... Хотів запаяти не то що встик, вони так лише прикладені, а зверху буду дротиками тонкими , потім хотів під низ якусь тонку, але жорстку підложку і потім уже все це кріпити до металевої планки яка тримає все це "хазяйство" . По розмірам :ті що ширші, десь коло міліметру, а тонкі - я навіть не знаю, але спробую щось тоненьке підібрати . Була ще думка підстикувати шматочок іншого шлейфу, але з тонкими так не вийде, якби ж всі були широкі . А то 4 широких - то на моторчик діафрагми, а три тоненьких мабуть на якийсь датчик абощо, там в глибині не видно ні біса, куди воно іде далі, а розбирати не хочеться бо не зрозуміло як далі і можна все зламати ненароком .

Пы.Сы. как и ожидалось - тоненькие паять еще тот геморрой . То не цепляется, то сползает в сторону ... Надо зачищать вверх и вниз, чтобы разнести места паек (потому что замкнут потом между собой 146%), но это опять потеря длины

Пы.Сы.2 : добрые люди подсказали где взять шлейф ... И таки шо я вам должен сказать ? Рядом в Николаеве, но тот кто придумал такую форму шлейфа - чтоб он был жив и здоров !
Изображения
  
__________________
Щоб на наступний Новий рік зеленими були тільки ялинки!

Последний раз редактировалось Mr. Freeze, 19.09.2017 в 09:50.
Mr. Freeze вне форума  
Ответить с цитированием