Показать сообщение отдельно
Старый 04.10.2017, 05:27   #31749 (Ссылка на пост)
vald
Щас сменю себе статус
 
Аватар для vald
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss2896
Благодарил(а): 2,993
Благодарили 3,233 раз в 1,248 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 51 vald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторы
Всі справи по Майдану будуть закриті! Всі справи проти злочинної влади Януковича будуть закриті! Всі справи проти корупціонерів діючої влади будуть закриті!
Коаліція Блоку Петра Порошенко, Народного Фронту , Опозиційного блоку та депутатських груп проголосували поправку депутат Андрій Лозовий, за якою всі фактові справи, по яким нема підозрюваних будуть закриті! Всі справи, в тому числі щодо Народних депутатів ті високопосадовців, по яким пройшло 2 місяці з моменту пред'явлення підозри будуть закриті! ( зміни внесені, зокрема, в 219 та 284 КПК України)
Вбивці, грабіжники, терористи та насильники можуть вийти на свободу вже в день, коли Президент підпише Законопрект 6232 про зміни в процесуальні кодекси !



__________________
Ввічливість це правило поведінки в крузі добре озброєних джентльменів. Вільні люди мають зброю - раби ні.
vald вне форума  
Ответить с цитированием