Показать сообщение отдельно
Старый 27.10.2017, 00:15   #1090 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,499 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от Lukas Посмотреть сообщение
VoVaN, Если сделаешь на каких-либо радиомодулях переговорное, могу подогнать клиента.
Дякую, але не треба. Я не шукаю клієнтів і нікому нічого не роблю. Мені цього вистачає на роботі. Якщо це не моя основна робота і не хоббі - я цим не займаюся. Якщо це робота - вона залишається на роботі. Якщо це хоббі - воно не нормовано а ні по часу, а ні по цілям, а ні по результатах.

Якщо і робитиму якийсь радіолінк - це буде щось вкрай примітивне та малопотужне, з радіусом дії десь приблизно нуль. Можливо навіть УКВ-ЧМ модулятор на одному-двох транзисторах

Цитата:
Сообщение от Lukas Посмотреть сообщение
Рация тоже не совсем удобна - тыкать кнопку на гарнитуре, можно попутать и заглушить двигатель)))
Двигун теж з гарнітури керується?
Ну не знаю що тут може піти не так. Виносна тангента на зап'ястку чи на великому палці лівої руки. Нічому не заважає, ні з чим переплутати не можливо. Навіть руку не треба знімати з важелів. Сто разів так робив але ми тоді не сідали (с). Простіше - тільки телепатія, але тут ліцензія потрібна.

Цитата:
Сообщение от Lukas Посмотреть сообщение
Помимо этого - гарнитура без ларингофона.
До речі щодо ларингів. Я тут деякий час тому писав що дороблю своє та викладу. Нууу... Виявилося, що те що я хочу з цього отримати - простими шляхами не досягається; самого лише пошуку резонансних частот недостатньо. Та й взагалі, як виявилося, для тих умов для яких це розроблялося - ларинги в принципі не завжди підходять. Зокрема, в них неможливо щось сказати тихо. Точніше, сказати-то можливо, але не почують, бо тоді коливання гортані дуже незначні (а якщо пошепки - то взагалі немає). Тож на ларинги забили та перейшли на звичайні мікрофони.

//
оффтопні повідомлення видалив і останній раз попереджаю. Якщо в когось є якісь запитання/коментарі які не вкладаються у тематику розділу - є відповідні розділи або приватні повідомлення.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием