Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2017, 07:22   #1841 (Ссылка на пост)
HubbaBubba
******************
 
Аватар для HubbaBubba
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss4289
Благодарил(а): 40,632
Благодарили 11,539 раз в 2,817 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 136 HubbaBubba скоро в модераторы
HubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторыHubbaBubba скоро в модераторы
Отправить сообщение для  HubbaBubba с помощью ICQ Отправить сообщение для HubbaBubba с помощью Skype™
Еще в 2015 году были приняты эти правила. Особо внимательно прочитайте пункт 4.3 и 4.4
4. Загальні вимоги до вигулу тварин
4.1. Дозволяється вигулювати собак у місцях, спеціально відведених та обладнаних для цієї мети.

4.2. Забороняється перебувати з собаками в садах, скверах (крім спеціально відведених місць), на території об єктів природно-заповідного фонду, дитячих та навчальних закладів, на стадіонах, пляжах, спортивних і дитячих майданчиках, ринках, купати собак у водоймищах, у місцях масового купання людей, інших громадських місцях, де тварини можуть заподіяти шкоду людям чи іншим тваринам.

4.3. Місця вигулу собак облаштовуються на відстані не ближче ніж 40 м від житлових та громадських будівель, дитячих та спортивних майданчиків, із дотриманням санітарних норм, огороджуються та облаштовуються належним чином.

4.4. Всі місця вигулу собак повинні бути обладнанні спеціальними встановленими інформаційними табличками та обладнані контейнерами для збирання сміття та екскрементів.

4.5. У разі виявлення зооантропонозних захворювань на місцях або в зонах для вигулу тварин, підприємства, що обслуговують відповідні ділянки, повинні забезпечити дезінфекцію місць та зон вигулу тварин не менше ніж три доби. Про факт дезінфекції повинні свідчити відповідні інформаційні таблички.

4.6. При супроводженні домашніх тварин не допускається залишати їх без нагляду.

4.7. Особи, які утримують домашніх тварин, зобов язані супроводжувати їх під час появи поза місцями їхнього постійного утримання.

4.8. Супроводжувати домашню тварину може особа, яка досягла 14-річного віку.

4.9. Забороняється супровід собак потенційно небезпечних порід та таких, які визнані небезпечними, особам яким не виповнилося 18 років, психічно хворим, в нетверезому стані або фізично не спроможним керувати твариною.
__________________
В каждом человеке солнце. Только дайте ему светить. ©Сократ
HubbaBubba вне форума  
Ответить с цитированием