Показать сообщение отдельно
Старый 11.12.2017, 09:56   #8396 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,499 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Кіборги

Чесно кажучи був налаштований дуже скептично і не розраховував побачити щось інше ніж примітивний ура-патріотичний фільм. І був здивований, бо цей фільм зовсім не такий. Хоч це і військова драма, але перш за все - це фільм не про війну, як таку, а про людей, їх характери, долі та мотиви. Тут немає а ні ура-патріотизму, а ні чорно-білої моралі, а ні "картонних" персонажів, а ні притягнутого за вуха сюжету. Доволі реалістичний (принаймні, на скільки це можна вкласти у рейтинг 12+). Усі чесноти та недоліки людської сутності, чорний гумор та сутінкові зони етики.
З достовірності найбільш сподобався той факт, що серед "наших" половина персонажів розмовляє українською, а половина російською (і російськомовні репліки супроводжуються субтитрами) А також рівень підготовленості, оснащення (коли на підрозділ дві радіостанції, одна з яких не сумісна з іншою, а друга не працює, тож зв'язок по мобільному), різні погляди на одні і ті ж самі питання, і ще багато чого іншого. Як у минуле повернувся.

Фільм сподобався, хоча дивитися його було важко. Військові драми завжди важко дивитися, а цей - ще вдвічі важче.
Зала була майже повна, після показу аплодували.

ПС
Якщо ви колись, не приведи ЛММ, натрапите на розтяжку - в жодному разі не знімайте її так як показно у фільмі (та й взагалі ніяк, якщо ви не сепар сапер). Бо це п-ц О_О. Просто обережно переступіть, вивчивши простір навкруги.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 3 пользователей сказали Спасибо VoVaN за хороший пост:
Mr. Freeze (12.12.2017), WhiteGremlin (12.12.2017), Деянира (11.12.2017)