Показать сообщение отдельно
Старый 15.03.2018, 12:27   #89 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
2/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15340
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,964
Благодарили 31,498 раз в 8,874 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от garis2 Посмотреть сообщение
когда прийдёт время(а оно прийдёт) сменить патрон
В мене у цьому тисячолітті було три мережеві дрилі та два акумуляторних шурупокрута, у діапазоні від "зовсім нонейм гівно" до Ferm (останній виявився найнадійнішим з усього. Зараз є їхня дриль та електролобзик, до речі. Норм працює вже років п'ятнадцять). Несправності були різні. У однієї дрилі згорів мотор, у іншої розсипався передній підшипник та редуктор; у одного шурупокрута згорів акумулятор (у буквальному сенсі. Зрештою він став шурупокрутом із ранцевим живленням від свинцевого акумулятора), у іншого - згорів регулятор потужності. Так от, якось так склалося що патрони з ладу не виходили. Не знаю як вам це вдається і що ви там ними робите. В мене немає таких навантажень, я його імовірніше загублю ніж зношу.

Цитата:
Сообщение от garis2 Посмотреть сообщение
надо брать такое чтоб можно было расходники доставать без проблем
Ну по-перше це не їхній винахід і навіть не ними зроблено, а імпортний стандартизований вузол, який, імовірно, не проблема дістати. По-друге, є гарантійне та пост-гарантійне обслуговування. Якщо виходити з різниці вартості моделей які розрізняються наявністю знімного патрону - його вартість не більша ніж 300-400 гривень.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием