Показать сообщение отдельно
Старый 21.11.2006, 23:43   #79 (Ссылка на пост)
GiLL
•SlivkA•
 
Аватар для GiLL
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 19/20
Today Сообщения
0/5 sssss1922
Благодарил(а): 2,011
Благодарили 2,084 раз в 475 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 39 GiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторыGiLL скоро в модераторы
Отправить сообщение для  GiLL с помощью ICQ
Цитата:
Сообщение от crematorium
ну, а дальше? чем они занимаются? я, кстати, никогда о них не слышал... примерчики можно, а то организаций много можно написать...
Спілка Української Молоді в Україні - всеукраїнська молодіжна громадська організація, що об"єднує в своїх рядах українську молодь. Метою діяльності СУМ в Україні є віховання її членів на ідеалістичних, християнських засадах, в дусі патріотизму, готового працювати для добра українського народу та утвердження його державності.
1.Духовне виховання. гасло "Бог і Україна". Спілка є міжконфесійною організацією і ставить собі важливим завданням виховання української молоді на християнсько-етичних засадах і традиціях української духовності.
2. Традиції і мистецтво. Збереження українських традицій: вивчення української історії, літератури, культури взагалі Щорічні організації вертепів, святкування Миколая, Івана Купала та багато інших українських свят.
2. Суспільна діяльність. Праця з дітьми-сиротами разом з іншими організаціями та держ. органами влади проводять гуманітарні заходи.
3. Табори. Організація всеукраїнських та регіональних таборів для дітей та молоді, виховно-відпочинкові, спортивні, мистецькі, мандрівні, краєзнавчі тощо.

п.с.: діе і на Херсонщині
GiLL вне форума  
Ответить с цитированием