Показать сообщение отдельно
Старый 17.05.2012, 15:41   #48 (Ссылка на пост)
alexandrius
Самозайнятий
 
Аватар для alexandrius
Пол:
 
Активность Longevity
1/20 17/20
Today Сообщения
0/5 ssss12813
Адрес: Україна
Благодарил(а): 10,255
Благодарили 17,543 раз в 5,680 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 204 alexandrius скоро в модераторы
alexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторыalexandrius скоро в модераторы
МВД утвердило Правила поведения и профессиональной этики сотрудников милиции

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0628-12

Рыдаю крокодильими слезами. Что не фраза - то перл:

Цитата:
2.5. Професійний обов’язок, честь і гідність є найважливішими критеріями моральної зрілості працівника, його готовності до виконання оперативно-службових завдань.
О как. У нас дайцы морально недозрелые оказывается. А я думаю чего они на солнышке даже в полдень стоят на трассе перед мостом через р. Конку? Теперь понятно - пытаются дозреть побыстрее.

Цитата:
3.1. Моральні принципи служби визначають безумовні вимоги професійної та суспільної моралі до діяльності органів внутрішніх справ.
Меня общественная мораль в последнее время все чаще пугает... Даже и не знаю, радоваться ли этой писанине?

Цитата:
3.2. Службова діяльність працівника органів внутрішніх справ здійснюється відповідно до таких моральних принципів:
гуманізму, який проголошує людину, її життя і здоров’я вищими цінностями, захист яких становить сенс і моральний зміст правоохоронної діяльності;
Разумеется - человек это высшая ценность. Именно он дает взятку дайцу.

Цитата:
законності, визнання працівником верховенства права, а також його обов’язкового виконання у службовій діяльності;
Верховенство права? Слишком сложное слоовосочетание для многих работников органов.

Цитата:
об'єктивності, що виражається в неупередженості при прийнятті службових рішень;
Объективность - это понимание того пункта, что высшая ценность - это человек. Ведь именно он дает взятку.

Цитата:
справедливості, що означає відповідність міри покарання характеру і тяжкості проступку чи правопорушення;
Все по-справедливости: 50% от официального штрафа на карман.

Цитата:
колективізму і товариства, що виявляються у відносинах, заснованих на дружніх стосунках, взаємній допомозі та підтримці;
Коллективизм - это когда на одного умника с регистратором сезжается целый кортеж Фоксваген-Пассатов с распознавальными знаками ДПС.

Цитата:
лояльності, що передбачає вірність державі, МВС, повазі і коректному ставленні до державних та громадських інститутів, державних службовців;
Сказал начальник штуку с экипажа каждый день - будь к нему лоялен!

Цитата:
нейтральності, що означає рівне, неупереджене ставлення до всіх політичних партій і рухів, що передбачає відмову працівника від участі в їх діяльності в будь-яких формах;
Тоже верно. Зачем нужна дайцу политдеятельность в партиях? Со всех стандартная, равная мзда за право нарушения ПДД в виде "блатной визитки" и точка.

Цитата:
толерантності, що полягає в поважному, неконфліктному ставленні до людей з урахуванням соціально-історичних, релігійних, етнічних традицій і звичаїв.
Социальная привычка? Есть такое! Ездить пьяными, плевать на ПДД и права других участников движения со стороны сотрудников ГАИ, депутатов, прокуроров, мажоров. Да здравствует толерантное отношение к такой нечисти, не взирая на религию и этнос!

Цитата:
3.3. Працівник не повинен за будь-яких умов зраджувати моральним принципам служби, що відповідають вимогам держави і очікуванням суспільства, їх неухильне дотримання – справа честі і обов’язку кожного працівника органів внутрішніх справ.
Вообще шикарно! Гаец должен соответствовать тому, чего от него ждет общество. Это звиздец. Что от гайца ожидает водительское общество?Развода, бесперичинных остановок, взяток. Но гаец "не повинен за будь-яких умов зраджувати моральним принципам служби", (с).

Цитата:
4.1. Працівник органів внутрішніх справ, керуючись Присягою, відповідно до службового обов’язку, дотримуючись професійних честі і гідності, бере на себе такі моральні зобов’язання:
визнавати пріоритет державних і службових інтересів над особистими у своїй діяльності;
Все верно. БОльшую часть урожая - начальнику.
alexandrius вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю alexandrius за этот пост:
GAZ (17.05.2012)