Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи, флейм, фотографии Херсона, политика в Херсоне, сетевой форум, сети Херсона


Приветствуем на Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи..

На данный момент Вы находитесь на форуме как Гость и имеете очень ограниченные возможности и права. Что бы писать или отвечать в темах, загружать картинки, файлы на форуме Вам нужно зарегистрироваться, что совершенно бесплатно. Регистрация очень быстрая, не откладывайте эту процедуру!

Если возникнут проблемы с регистрацией напишите нам.

Галерея форума Блоги пользователей Список банов
Вернуться   Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи. > >
Регистрация СправкаСтатистика Пользователи Календарь Сообщения за день

Флейм :) *нудным вход воспрещен*

Ответ
 
Опции темы
Старый 31.05.2017, 20:11   #31 (Ссылка на пост)
Щас сменю себе статус
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss7656
Благодарил(а): 823
Благодарили 4,199 раз в 2,336 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 64 Water13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторыWater13 скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от AC Milan Посмотреть сообщение
так наоборот. борются чтобы подделки не завозили.
Подделки чего, Шевроле, Мерсы, Хонды, Субару??
У нас Васадзе специализируется на таких подделках- Вида, Форза, Сволота-2.
Water13 вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 2 пользователей сказали Спасибо Water13 за хороший пост:
elison_s (07.06.2017), walery (31.05.2017)
Старый 31.05.2017, 20:22   #32 (Ссылка на пост)
Гаденыш
 
Аватар для Lester
Пол:
 
Активность Longevity
1/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss4648
Благодарил(а): 2,441
Благодарили 5,833 раз в 2,093 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 78 Lester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от walery Посмотреть сообщение
атличное покращення. верной дорогой идете, товарищи.
эльдорада одобряче.
з.ы. уже и кондомов хороших не заказать :(
Вчора в ЗМІ була широко розтиражована новина про обмеження ввезення ряду товарів, придбаних українськими громадянами в зарубіжних інтернет-магазинах. Зокрема, повідомлялося, що українська митниця перестала пропускати посилки з встановленої групи торгових марок, які включені до митного реєстру.

«Справа в тому, що митний реєстр об’єктів інтелектуальної власності існує в Україні вже не менше 15 років. У нього щорічно вноситься значна кількість торгових марок для того, щоб дати можливість правовласникам перешкоджати ввезенню контрафактного (підробленого) товару в Україну. Щоб зрозуміти контрафактний товар чи ні, митним органам необхідно перевірити оригінальність товару. Щоб це зробити, потрібно повідомити правовласнику, який або дистанційно, або з виїздом на місце митного оформлення вивчить товар і дасть відповідний висновок. Перевірка оригінальності товару може тривати до 10 днів, в цей час митне оформлення не здійснюється (тобто товар стоїть на митниці). Якщо це оригінальний товар, то в переважній більшості випадків митне оформлення триває далі і товар успішно ввозиться на територію України. Якщо товар контрафактний, це потрібно буде довести в суді. В такому випадку правовласник просить митницю зупинити митне оформлення товару на більш тривалий проміжок часу, звертається з позовом до суду і якщо суд виносить рішення на його користь – тоді цей товар вилучається з обігу. Якщо ж рішення не на користь правовласника, тоді він виплачує всі витрати, які поніс імпортер, пов’язані з незаконним простоєм товару на митному кордоні постраждалій особі.

Так цей механізм працює в Україні, схожим чином він працює в усьому світі. Товар, який ввозиться для особистих цілей, тобто для особистого споживання, часом наша митниця короткостроково зупиняє (згодом пропускає), але найчастіше такий товар провозиться без застосування заходів митного контролю, оскільки відповідно до закону це не є комерційним використанням торгової марки. Так було і раніше. І тисяча з гаком торгових марок не з’явилася в українському митному реєстрі за ніч. Ці реєстрації накопичувалися роками. Правовласники їх вносили і вилучали. Короткочасні зупинки товарів на митниці відбувалися і раніше, контрафакт зупинявся, по ньому проводилися судові процеси. І гучних новин з цього приводу раніше в медіа чомусь не виникало.

Є відчуття, що «новина» про заборону ввезення на територію України певних марок товарів – це чистої води штучне роздування паніки серед простих людей, які не орієнтуються в описаних вище нюансах. Класика жанру маніпуляції, коли беруть пару фактів, які повторювалися тисячі разів і не мали ніякої небезпеки ні для споживачів, ні для економіки раніше і вкидають це з гучними заголовками через популярні інформаційні ресурси. Багато ЗМІ це підхоплюють, адже це дуже помітні інформаційні речі – відомі бренди і скандальна інформація. Таким чином, роздувається паніка і страх у споживачів.

http://i-army.org/novyna-pro-zaboron...yv-sytuatsiyu/
__________________
- Слава Україні! - закричали они, вместо приветствия.
- Что это за фашизм?! - возмутился журналист Гундырев. - Откуда у них столько ненависти к русским?
Lester вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Lester за этот пост:
Synthetic (31.05.2017)
Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1)
 

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Выкл.
Pingbacks are Выкл.
Refbacks are Выкл.

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
А у вас тоже? Xolostyak Убей в себе ламера 6 09.02.2011 21:30
Тоже мебель под заказ xSerg Услуги 26 12.11.2009 15:36
Как все начиналось... (тоже про секс) Lester Флейм 39 10.07.2009 22:00
тоже пассажироперевозки ПорТокоЛаДа Услуги 10 05.08.2008 09:52


Время на сервере: 05:08.

Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

vBulletin 3, Copyright © 2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Русский перевод: zCarot, Vovan & Co