Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи, флейм, фотографии Херсона, политика в Херсоне, сетевой форум, сети Херсона


Приветствуем на Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи..

На данный момент Вы находитесь на форуме как Гость и имеете очень ограниченные возможности и права. Что бы писать или отвечать в темах, загружать картинки, файлы на форуме Вам нужно зарегистрироваться, что совершенно бесплатно. Регистрация очень быстрая, не откладывайте эту процедуру!

Если возникнут проблемы с регистрацией напишите нам.

Галерея форума Блоги пользователей Список банов
Вернуться   Форум Херсона. Форум Херсонской молодежи. > > >
Регистрация СправкаСтатистика Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

Государство и политика .... и все, что с ними связано

Тема: СМИ как средство политической пропаганды Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Столиця Русі
Image Verification
Пожалуйста, введите шесть букв и/или цифр, которые изображены на картинке.

Заголовок:
  
Сообщение:
Иконки для сообщения
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (Новые вначале)
22.12.2021 12:56
VoVaN Заява Суспільного. Спроби повернути медіа під державний контроль — це загроза демократичному розвитку України.

Цитата:
Команда Суспільного мовлення вважає наступом на свободу слова та демократичний розвиток нашої країни спроби повернути мовник під державний контроль.

Законодавча ініціатива народного депутата з фракції «Слуга народу» Олега Дунди про створення Державного інформаційного концерну телебачення і радіомовлення суперечить не лише законодавству України та обраному курсу роздержавлення ЗМІ, а й зобов’язанням України перед Радою Європи. Така ініціатива загрожує національній безпеці України, складовою якої є інформаційна безпека.
Цитата:
Незалежне суспільне мовлення — це основа будь-якої демократичної країни. Про це свідчить досвід розвинених країн, такий позитивний вплив почав створювати український суспільний мовник. Незалежна медіакомпанія навчилася виживати в умовах хронічного недофінансування, зокрема, завдяки підтримці міжнародних партнерів.

«До тиску “гривнею” влада додала тиск “захистом нашого інформаційного поля”, пропонує маніпуляціями і пропагандою боротися з маніпуляціями і пропагандою ворога. Про шляхи боротьби з дезінформацією нещодавно дуже влучно сказав пан Посол ЄС в Україні Матті Маасікас: “Незалежні ЗМІ залишаються наріжним каменем для забезпечення стійкості України в боротьбі проти дезінформації”. Ні підконтрольні державні канали, ні знищення незалежного Суспільного мовника не допоможуть дати відсіч агресії РФ, натомість це може стати нездоланною перешкодою для демократичного розвитку України. Ініціатива пана Дунди виглядає як спроба до наступних виборів взяти під власний контроль єдине незалежне національне медіа. Сподіваюся, що і представники політичних сил, і громадянське суспільство нададуть оцінку законопроєкту 6430 і загалом спробам знищення незалежного Суспільного», — заявив голова правління Суспільного Микола Чернотицький.
Цитата:
Нагадаємо, 15 грудня у Верховній Раді зареєстрували проєкт Закону України № 6430 «Про Державний інформаційний концерн телебачення і радіомовлення України», народний депутат від фракції «Слуга народу» Олег Дунда пропонує створити концерн на базі Національної суспільної телерадіокомпанії України, Державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» і Державного агентства України з питань кіно. Фактично пропонується ліквідація Суспільного мовника, що стане порушенням гарантованого Конституцією України права кожного громадянина України на вільний доступ до інформації.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.
16.12.2021 12:07
VoVaN
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Великий "Дом" для президента. Як канал для окупованих територій може стати всеукраїнським
Як виявляється, не здавалося що слуги Зеленського (у тандемі із ригами) зовсім не випадково вже давно атакують закон про мову. Тепер - законопроект 4487.

Верховна Рада планує незаконно змінити статус каналу «Дом» на всеукраїнський російськомовний
Цитата:
Верховна Рада може змінити статус каналу «Дом» на всеукраїнський російськомовний вже сьогодні, 16 грудня.

Як повідомляє об'єднання громадських організацій «Мова об'єднує», відповідний законопроєкт № 4487 «Про забезпечення прав та свобод внутрішньо переміщених осіб» внесений до порядку денного пленарного засідання.

Влада і є новини. Як «Слуга народу» перетворює канал «Рада» на інструмент піару й політичної боротьби

Цитата:
Парламентський державний телеканал перезапустився зі скандалом, політтехнологічними меседжами та одіозними обличчями, які натякають: «Рада» готується не тільки піарити владу, а й воювати проти опозиції.
14.12.2021 13:59
VoVaN
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Великий "Дом" для президента. Як канал для окупованих територій може стати всеукраїнським
Державний канал "Дом" замовив токшоу з Пальчевським. Тим, що "Перемога Пальчевського" на каналах Медведчука
Цитата:
Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та UATV) має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу «Про життя з Андрієм Пальчевським». Про це йдеться на сайті «Прозорро».
Планується, що саме це соціальне токшоу стане головним на каналі.

Переможець тендеру — ТОВ «Імаджинаріум», власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії «Зе Медіа», що проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.

В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: «Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі токшоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії».

Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.
Зєля: "Кому подобається, коли президент призначає на посаду свого кума чи армійського друга?"
Теж зєля: *виводить кумівство на геостаціонарну орбіту*
22.11.2021 15:09
VoVaN Великий "Дом" для президента. Як канал для окупованих територій може стати всеукраїнським
Цитата:
Російськомовний канал, який отримав назву "Дом", запрацював за рік після обіцянки Зеленського – 1 березня 2020. За озвученою концепцією, він мав розповідати про підконтрольну територію України жителям Криму, Донеччини та Луганщини, пробуджувати в них відчуття єдності та розвінчувати міфи російської пропаганди. Тобто допомагати Україні боротися за голови тамтешніх мешканців.
Цитата:
Ідеальною оцінкою роботи "Дому" була б аналітика з окупованих територій – але таких даних через відсутність доступу до самої території немає, а отже й вирахувати реальний рейтинг не видається можливим.

Намагаючись хоча б точково дізнатись рівень упізнаваності каналу за лінією розмежування, УП звернулась до колишнього журналіста з Луганська Сергія Сакадинського – у 2014-2015 він провів п’ять місяців у полоні бойовиків.

Восьмеро його сусідів в окупованому Луганську, старші 50 років, ні разу не чули про канал "Дом". Серед трьох знайомих 35-40 років тільки одна людина бачила новини про канал, але його не дивилась. На запитання, що дивляться у Луганську, Сакадинський відповів: "Россию 1".

Сам він про "Дом" чув, але, каже, що куди він мовить – "велика загадка".

Цитата:
На підконтрольній Україні території чи не головною претензією до "Дому" залишається його російськомовність. Попри заявлену концепцію, канал так і не почав мовити українською. Кілька тижнів тому це стало причиною, через яку тревел-блогер Орест Зуб відмовився від кастингу на роль ведучого в шоу "Украина с первого взгляда".

До ситуації із Зубом "Дом" втрапив у ще кілька неоднозначних історій: видалив сюжет про українських правих після звинувачень у підіграванні "кремлівським наративам", показав карту Росії з Кримом і випустив в ефір кілька радянських фільмів з відвертою радянською пропагандою.
Цитата:
На найвищому щаблі стояв згаданий вище режисер "Слуги народу" Олексій Кирющенко – також відомий як режисер російського серіалу "Моя прекрасна няня". На каналі його називали неофіційним керівником або ж ідеологом, технічно – він відбирав усі зовнішні проекти, які йшли в ефір.

"Оскільки Кирющенко – громадянин Росії, то він не міг (офіційно – УП) керувати каналом. По суті він опікувався неновинним контентом. У нього були такі погляди… не проросійські, але совкові", – пригадує ще один колишній працівник "Дому", Ігор.
Цитата:
Щодо вказівок, про які говорять працівники: частина з них були письмовими та чіткими, як от анонсований Потураєвим "словник" термінів для новин і програм. Так фронт треба було називати лише "лінією розмежування", а бойовиків – "незаконними збройними формуваннями". Не можна було використовувати слова: "війна", "конфлікт", "ворог".

Частина вказівок були усними або "і так зрозумілими з позиції Ксенії", тобто керівниці новин. Працівники мали постійно згадувати в новинах Зеленського, ОП, президентські програми "Велике будівництво", кредити "5-7-9%" та добре відгукуватись про тогочасного очільника Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова.
Цитата:
Офіційно, ні від "Дому", ні від Банкової ще не було заяв про розширення мовлення телеканалу. Єдиною людиною, яка опосередковано підтвердила УП цей факт, став Михайло Подоляк.

Відповідаючи на запитання, чи належить це рішення Банковій, Подоляк відповів, що ні: "Це елемент продуманої стратегії розширення впливів на аудиторію переселенців з боку менеджменту телеканалу…".

Так до менеджменту "Дому" постає питання, як саме канал збирається мовити всередині країни – в обхід закону "Про систему іномовлення" чи після його зміни? І друге відкрите запитання – чи буде в такому випадку російськомовний телеканал "Дом" дотримуватися мовних квот?
Цитата:
Публічна риторика президента та його команди, рекламна кампанія "Дому" по всій Україні та прогнози медійних оглядачів схиляють до думки, що згодом канал, який мав пропагувати український контекст та дії влади лише на окупованих територіях та в світі, може пропагувати їх на території всієї держави.

Все з тими ж вказівками щодо того, як подавати новини, скільки разів у них згадувати президента і якого з колишніх президентів не згадувати взагалі.

Іронія долі полягає в тому, що якщо раптом "велике медіабудівництво" не допоможе чинній команді переобратись на другий термін, то на місці "колишнього" вже буде зовсім інший президент.
02.11.2020 18:55
Lester
Цитата:
Сообщение от Marichello Посмотреть сообщение
по приведенной мною ссылке чуть больше обоснований в протививоположную сторону, чем у Вас
"Первоисточники публикаций до сих пор определить не удаётся", але якщо вірмени почали поширювати це відео (що логічно), то читач має думати, що це точно вони його зняли. Відверта маніпуляція.

"Можно предположить, что это диверсионная группа азербайджанцев. Но они не стали бы устраивать цирк с флагами и съёмкой в городе на линии соприкосновения. С беспрерывной угрозой попасть под огонь дрона не гуляют спокойно в форме противника." - розглядаємо можливий варіант і одразу відмовляємося від нього з надуманої причини. По-перше з дрону ти той прапор не побачиш, в-друге оператор дрону це не маніяк зі зброєю, він повинен мати інформацію де працюють свої загони і де йде зачистка.

"Иными словами, утверждать, что до 15 октября азербайджанская армия полностью заняла Гадрут, по заявлениям сторон на сегодня невозможно." - ми не можемо сказати, але ви подумайте...

"Не будем сейчас вдаваться в подробности того, сколько в Bellingcat работают азербайджанцев и армян. Но факт остаётся фактом" - навіщо вам реальні факти, ось вам 100% факт, що розслідування необ'єктивне.

"зачем им было нужно с риском для жизни идти ещё 4-5 километров? Отягощёнными двумя пленниками и в форме без знаков различия? Чтобы в итоге расстрелять их у какого-то безымянного парка." - бо вочевидь спочатку вони не хотіли їх розстрілювати, а потім могло статися що завгодно. Наприклад, вбили когось з азербайджанців, або отримали компроментуючу інформацію про полоненого (з його смартфону, з інету по імені, від нього самого), або треба було терміново відступати/наступати, а полонені були побиті і не могли швидко рухатися і т.ін.

"Однако одно он упустил из виду — тень пожилого пленника на видео." - от тільки там треба ще правильно розрахувати кут, а рівень "розслідування" підказує, що автор не переймався такими дрібницями.

"Бросается в глаза, что в сцене пленения на военных зимняя униформа. Да и пожилой пленный одет не по погоде тепло. Получается, что видео снято раньше, когда Гадрут ещё был под контролем ВС Армении." - тобто солдати, що воюють в горах, на(в) землі, де вночі холодно, де вже осінь, мають бути у літній формі, бо одного дня вдень було тепло. Ну що ж, логічно.

"Вот это место. Сразу привлекает внимание надпись «Карабах — Азербайджан». Перед вами ещё один сомнительный момент — штурмовая группа в городе на линии соприкосновения вряд ли будет заниматься граффити. Особенно в первые сутки зачистки после недельных тяжёлых боёв. " - буде, це поширена практика, особливо враховуючи контекст війни.

"Даже человеку, далёкому от Кавказа, очевидно, что ни один азербайджанец не мог написать вместо легко выходящего в любом переводчике «Qarabağ Azərbaycandır» фразу на стене. Ну какой «GaraPağ AzərbayGan»? Вы серьёзно?" - тобто вірмени, що робили постановку, детальну, зрежисовану, зі спецефектами, не знають як писати назву сусідньої країни та користуватися перекладачем. Ну тупиє (с). Все набагато простіше, якщо напис неграмотний, це означає тільки одне - його зробила неграмотна людина. Можливо емігрант, можливо найманець, можливо хтось з гірського села, де всі ще використовують кирилицю.

"Встречный вопрос: не для того ли, чтобы пожилой пленник смог включить за спиной миниатюрный генератор дыма? А уже с его помощью можно смело имитировать попадание пуль в тела. Возможно, качество было необходимо, чтобы замылить пиротехнику. Это не просто предположения: сноп дыма нехарактерен при попадании автоматной пули." - от тільки кулі попадали не тільки в тіла, звідси і пил, окрім того автор "дим" побачив, а ось про останні кадри промовчав і не показав. Бо там треба було б розповідати про "миниатюрный генератор мозговой жидкости".

І т.ін.
02.11.2020 17:03
Marichello
Цитата:
Сообщение от Lester Посмотреть сообщение
Цей "разбор" сам не витримує жодної критики. Розстріл, безсумнівно, був справжній, а те, що азербайджанці, як і вірмени, не завжди дотримуються женевської конвенції, не має дивувати.
по приведенной мною ссылке чуть больше обоснований в протививоположную сторону, чем у Вас
02.11.2020 16:04
Lester
Цитата:
Сообщение от Marichello Посмотреть сообщение
похоже Белингкат тоже не всегда обїективен
Разбор расстрела: Карабах и постановка
Цей "разбор" сам не витримує жодної критики. Розстріл, безсумнівно, був справжній, а те, що азербайджанці, як і вірмени, не завжди дотримуються женевської конвенції, не має дивувати.
02.11.2020 06:33
Marichello похоже Белингкат тоже не всегда обїективен
Разбор расстрела: Карабах и постановка
Цитата:
Одни состряпали фейк, Bellingcat одобрил — а мы опровергаем и задаём вопросы.
#АрменияАзербайджанвойнаНагорный Карабахмедиагигиена
02.10.2020 13:15
rezonat3 как медиабл#дь дубинский создает и вбрасывает фейки с чернухой
15.07.2020 21:57
Omar
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Трішечки про кореляції поміж різними сортами лайна )
Вован обрати внимание . ЧТО В эВРОПЕ есть сайт маочек которые помогают сами -себе , покупают детям инвалидам коляски которые стоят о 10т эвро и лекарства , и другое..
13.07.2020 12:55
VoVaN “Тєлєга” для Слуги. Як Телеграм-канали, що ймовірно ведуться з Росії, впливають на роботу Ради
Цитата:
Ми проаналізували вміст улюблених телеграм-каналів депутатів «Слуг народу» за період з 1 вересня 2019 року до 1 квітня 2020 року, щоб з’ясувати, яким чином понад 10 тисяч повідомлень могли вплинути на ухвалення рішень у Верховній Раді.

ТЕКСТИ попросили депутатів «Слуги народу», які пройшли до парламенту за партійними списками, назвати список із п’яти улюблених політичних телеграм-каналів. Багато хто відмовився відповідати на це запитання. Але були й такі, хто після тривалих вмовлянь озвучив свій «ТОП-5»… на умовах анонімності: мовляв, «мене можуть не так зрозуміти» або «мені соромно зізнатись».
Трішечки про кореляції поміж різними сортами лайна )
18.06.2020 15:30
VoVaN #Шарій_за_Украіну!111

Маніпуляція про МакДональдз і російську мову. Як українські медіа допомогли Шарієві розгойдати мовний скандал

Цитата:
14 червня проросійський пропагандист Анатолій Шарій поширив у своєму Телеграм-каналі фото терміналу самообслуговування в українському МакДональдсі, де клієнту пропонується зробити замовлення українською чи англійською.
Цитата:
Насправді російська мова не зникала з терміналів, компанія її звідти не прибирала і не відмовлялася туди додавати. Просто її там офіційно ніколи не було - нам підтвердили це в компанії. Але до публікації посту Шарія та цілеспрямованої його підтримки у соцмережах жодних “мовних скандалів” в Україні це не викликало.
12.02.2020 15:44
bondur
Цитата:
Сообщение от P@uk Посмотреть сообщение
за долго? да даже по его версии всего за 2 месяца(Ну если измерять циклом жизни мухи дрозофила то да, это конечно очень долго). и это если реально ему поверить и допустить что они не были знакомы, т.к. на видео видно что общаются в вк они с 2015го, т.е. за год до видоса.


Кстати, в 2017м он делал видос, как ее "безосновательно" вызывали на беседу в СБУ, "необоснованно шили ей поддержку сепаратизма", "несправедливо" внесли в миротворец. Короче давление на свободу слова кровавым режимом, все дела. Так что теперь получается что основания у СБУ все таки были, а Анатлоий их незаслужено оклеветал? айяйяй. я б на их месте потребовал извинений и в суд подал. в нидерландский.
Приглашали на беседу? Ее похитили неизвестные в центре Киева. И почему же в итоге отпустили, неужели Шарий откупил. Понятно, что это все делалось из-за их видео опросов на одном кадре, где люди несли неудобные для той власти месседжи
12.02.2020 15:28
P@uk
Цитата:
Это было задолго до знакомства с шарием, не говоря уже о вступлении в партию.
за долго? да даже по его версии всего за 2 месяца(Ну если измерять циклом жизни мухи дрозофила то да, это конечно очень долго). и это если реально ему поверить и допустить что они не были знакомы, т.к. на видео видно что общаются в вк они с 2015го, т.е. за год до видоса.


Кстати, в 2017м он делал видос, как ее "безосновательно" вызывали на беседу в СБУ, "необоснованно шили ей поддержку сепаратизма", "несправедливо" внесли в миротворец. Короче давление на свободу слова кровавым режимом, все дела. Так что теперь получается что основания у СБУ все таки были, а Анатлоий их незаслужено оклеветал? айяйяй. я б на их месте потребовал извинений и в суд подал. в нидерландский.
12.02.2020 14:57
bondur Это было задолго до знакомства с шарием, не говоря уже о вступлении в партию. Видео же смотрели, почему это не уточняет? Толик направил ее на путь истинный)) его сразу зафукали после этого его оправдательного видео, может поэтому и прикрыл доступ. Оправдываться не за что, тем более нет перед кем.
12.02.2020 13:52
P@uk
Цитата:
А что случилось, ко-ко-ко?))
да ничего собственно, просто второй номер в партии за которую ты топишь, бегает по москве сместе с НОДом и радуется "возвращению крыма в россию чего мы все давно ждали".

лично мне тут интересно другое, у Пети с информполитикой таки реально была беда, полтавы, ганапольские, и гончаренки с геращенками кроме как "агентов кремля" и "марионеток коломойского" придумать больше ничего не могли. У нынешних же инфоштаб намного сильнее, действуют тоньше и техничнее. Привыкших чесать по беспределу и не фильтруя базар типа кивы, дубинского мокают довольно качественно. Шарику тоже пора бы напрячься, ведь задачку с двумя стульями поставили четко - защитить белоглазову - похерить образ сторонника территориальной целостности , и легитимизировать клеймо "агента кремля". Выгнать и раскритиковать- настроить против себя пророссийскую часть аудитории, которая судя по коментам, от ее видоса в восторге. еще и лишится такого ценного своей "отбитостью" кадра. Судя по реакции, сразу выбрал второй вариант но потом дал назад.
12.02.2020 13:33
bondur Па. Думал на шария наконец то что то накопили))
12.02.2020 12:24
Turismo
Цитата:
Сообщение от bondur Посмотреть сообщение
А что случилось, ко-ко-ко?))
ничего, это божья роса.
12.02.2020 11:28
bondur А что случилось, ко-ко-ко?))
12.02.2020 09:44
P@uk ну кто хотел наверное видел уже. подозреваю данный слив не случайный, кто то обиделся.



Зашквареный петушок запилил видос с обьяснениями, но почему то удалил. сохраненная копия тут:
24.01.2020 11:35
VoVaN Гарячі теми російської дези: Зеленський слабак, у Раді “детсад”, чиновники жирують, народ закріпачують. Випуск №20
Цитата:
“Плівки Гончарука” та глибока економічна криза, якої немає. Єдиний доказ, який спромоглися знайти — аварія водопроводу в Києві. Багато критики дістається Зеленському, його називають слабким і нерішучим. Міністрів та чиновників називають шкідниками та критикують за високі зарплати. За останній тиждень дуже багато негативу вилилося на депутатів, Раду порівнюють з дитсадком, а про нові закони пишуть в термінах “кріпаків” і “панів”.

Період: 13—19 січня 2020 року.
23.08.2019 14:33
VoVaN Фейкові новини можуть призвести до неправдивих спогадів
Цитата:
У людей можуть виникнути неправдиві спогади після перегляду фейкових новин, зокрема, якщо історії відповідають їхнім переконанням.
Взагалі-то виникнення хибних спогадів - давно відоме та досліджуване явище. Але саме з огляду на фейкозмі, напевне, досліджується вперше.

... а ще є така річ як петля відтворення. Це коли через особисту переконаність у чомусь навколишня реальність сприймається необ'єктивно (звісно, на користь саме цієї точки зору), що призводить до ще більшого усталення поглядів, бо "реальність їх підтверджує". Що характерно, фейк чи не фейк - значення немає, і доведеність фейковості того чи іншого "факту" зворотній хід не дає.
19.02.2019 12:00
VoVaN Шість російських фейків про українські вибори
Цитата:
Для Кремля президентські вибори в Україні є важливим фактором, в тому числі і внутрішньої політики, а висвітлення цієї теми російськими ЗМІ свідчить про вкрай упереджене ставлення до чинного президента, який змагається за своє переобрання.
15.02.2019 16:03
VoVaN Антивакцинників підбурюють російські тролі, - дослідження США
Цитата:
Зокрема, це стосується тих, хто боїться щеплень проти кору. Про це незалежно одні від одних пишуть британська The Guardian і американське Radio Liberty.

В статті The Guardian пишуть: "Російські тролі ширять в інтернеті дезінформарцію про небезпеку щеплень". Науковці університету Джорджа Вашингтона у столиці США викрили це доволі випадково - вони намагалися покращити спілкування з громадськістю в соцмережах, а натомість виявили тролів і ботів, які розпалюють суперечки й підривають довіру до вакцинування.

Цікаво, що тролі також виступали й на протилежному боці, щоб дискусія була гарячішою.
27.12.2018 15:27
alexandrius

ракоцапы в очередной раз громко обосрались очередным фейком

Почесав затылок, юзер дописал через 7 минут
Цитата:
Сообщение от bondur Посмотреть сообщение
такой шлак тулить в передачу, которую смотрят миллионы..
у пуйла на одной из прямых линий тоже был сюжет про собаку.
совпадение?

Почесав затылок, юзер дописал через 2 минуты
Обнародование контрразведкой доказательств преступлений РФ не на шутку обеспокоило ФСБ, - СБУ предупреждает об очередном российском фейке
https://censor.net.ua/news/3104308/o..._preduprejdaet

Отрицательная селекция вещь серьёзная ))
28.11.2018 21:24
VoVaN Тільки вчора торкався цієї теми - аж раптом мої улюблені TEXTY провели власну аналітику. Раджу прочитати уважно, гарна стаття. Навіть про психологічні прийоми та маніпулювання емоціями є.

У нас погані новини
18.06.2018 10:59
VoVaN Анатомия новостного сайта российской «фабрики троллей».
Цитата:
Изучая статьи на недавно открывшемся новостном ресурсе USAReally.com, можно подумать, что читаешь процедурно сгенерированный сайт, который существует исключительно для оптимизации поисковых систем и ворует статьи из более респектабельных СМИ. Однако присмотревшись внимательнее, можно заметить, что на сайте нет никакой рекламы: ни баннеров, ни всплывающих окон, ни рамок Google AdSense, ни других признаков монетизации.
Цитата:
Другие «новостные» сайты, управляемые «фабрикой троллей», напоминают USA Really тем, что маскируются под местные СМИ, хотя на самом деле ведутся из Санкт-Петербурга. Ныне не работающий сайт «Who is Who» маскировался под украинский сайт, который стремится улучшить ситуацию в стране, рассказывая о коррупции, но на самом деле полностью управлялся из Санкт-Петербурга. Как подробно писал Лоуренс Александер в 2015 году, на сайте, например, была опубликована выдуманная история о матери, которая была вынуждена воровать продукты, чтобы выжить в Киеве, и антисемитская статья* о руководстве Украины.
(с) bellingcat

* вітаннячко місцевим "расістам"(с)-довбодзьобам.
25.01.2018 16:21
rezonat3
02.01.2018 21:18
bondur От порошенковцы)
02.01.2018 20:41
Hotab
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Залишилося знайти у пропажі вівчарки "політичну пропаганду"
Весь ошейник обвешан медалями ....
В этой теме более 30 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Выкл.
Pingbacks are Выкл.
Refbacks are Выкл.

Время на сервере: 01:23.

Регистрация Справка Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

vBulletin 3, Copyright © 2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Русский перевод: zCarot, Vovan & Co