Показать сообщение отдельно
Старый 28.04.2014, 16:09   #14902 (Ссылка на пост)
Lester
Гаденыш
 
Аватар для Lester
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss4648
Благодарил(а): 2,442
Благодарили 5,834 раз в 2,093 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 78 Lester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторы
Під час виконання службових обов’язків, в ході щоденного контрольного огляду інженерних загороджень, два військовослужбовця військової служби за контрактом Збройних Сил України отримали поранення. За попередньою інформацією, причиною отримання поранень став вибух невідомого саморобного вибухового пристрою.

Після надання першої медичної допомоги на місці події, постраждалих військовослужбовців на військовому вертольоті Мі-8 було негайно відправлено до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (м. Харків).

Під час транспортування солдат К. від отриманих травм помер.

Молодший сержант Р. перебуває в реанімаційному відділенні. Стан його здоров’я військові медики оцінюють як середньої тяжкості, загрози життю немає.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронні органи. Призначено службове розслідування.
__________________
- Слава Україні! - закричали они, вместо приветствия.
- Что это за фашизм?! - возмутился журналист Гундырев. - Откуда у них столько ненависти к русским?
Lester вне форума  
Ответить с цитированием