Показать сообщение отдельно
Старый 26.05.2014, 14:39   #17181 (Ссылка на пост)
Lester
Гаденыш
 
Аватар для Lester
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss4648
Благодарил(а): 2,442
Благодарили 5,834 раз в 2,093 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 78 Lester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторы
На ділянці відповідальності відділу "Бірюкове", що на українсько-російському кордоні, прикордонники затримали громадянина Росії.

Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

Він повертався додому в обхід пункту пропуску "Довжанський" та намагався прослизнути крізь кордон непомітно. Однак прикордонники Луганського загону його відразу виявили та затримали. Під час бесіди з’ясувалося, що чоловік приїхав в Україну ще на початку квітня боротися з київською незаконною владою та "Правим сектором". Однак під час перебування в Україні росіянин, який раніше служив у підрозділах МВС Росії, з`ясував, що у Луганську та Луганській області насправді орудують бандити, п’яниці, колишні ув’язнені, яким байдуже, кого вбивати.

Затриманий також розповів, що в захопленій будівлі СБУ Луганська, де керує Болотов, є дуже багато зброї, починаючи від ПМ, АК-47, РПК, ПК, СВД та закінчуючи гранатометами "РПГ", "Муха" та ручними гранатами "РГД" та "Ф-1".

__________________
- Слава Україні! - закричали они, вместо приветствия.
- Что это за фашизм?! - возмутился журналист Гундырев. - Откуда у них столько ненависти к русским?
Lester вне форума  
Ответить с цитированием