Показать сообщение отдельно
Старый 25.06.2014, 20:22   #27 (Ссылка на пост)
Inachka
Свой В Доску
 
Аватар для Inachka
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 13/20
Today Сообщения
0/5 ssssss618
Адрес: В Херсоне
Благодарил(а): 836
Благодарили 837 раз в 246 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 21 Inachka пример для подражанияInachka пример для подражанияInachka пример для подражанияInachka пример для подражанияInachka пример для подражанияInachka пример для подражания
Чи любите ви театр? Питання для більшості херсонців риторичне і не потребує відповіді, адже в театрі – завжди аншлаг. За театральний сезон тут народжується до 16 прем'єр! При великому бажанні інваліду вдасться потрапити на омріяний спектакль, але загальна картина не оптимістична: театр для інвалідів на візках фактично недоступний. Круті сходи з холу до залу залишаються бар'єром вже 75 років, тому візки зі сміливцями і справжніми інвалідами-театралами доводиться піднімати на руках. Картина – не для людей зі слабкими нервами!

Пандуси – річ настільки незамінна скрізь у світі, що уявити собі вхід куди б то не було без нього – неможливо. Перший етап вирішення проблеми доступності Херсонський обласний музично-драматичний театр ім. М. Куліша вирішив сам: було побудовано пандус на вулиці на центральному вході. А сходинки з холу на перший рівень до входу до залу залишаються проблемою, яку можна вирішити тільки за допомогою встановлення підйомної платформи з вертикальним переміщенням. Це ідеальне рішення, коли наявність таких перепадів – серйозна перешкода для людей, що пересуваються за допомогою інвалідного візка.

«У театрі інша атмосфера. Там я відпочиваю від зовнішнього світу. Мені подобається проживати разом із героями спектаклів їхні життя, разом з ними радіти і плакати... », - говорить людина з інвалідністю Микита, - «Люблю театр, але він для мене недоступний!».

Для придбання платформи (підйомної площадки для інвалідів типу ППН-1) в Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша потрібно 43 980 грн, а роботи з її встановлення виконає сам театр. Давайте всі разом подаруємо таким особливим людям диво театральних свят!

Проект здійснює
ХБФ "Захист"


Зручно допогти через https://ubb.org.ua/uk/project/987/
Изображения
 
__________________
главное целиться в голову
Inachka вне форума  
Ответить с цитированием