Показать сообщение отдельно
Старый 22.01.2015, 21:26   #2636 (Ссылка на пост)
Mister Hide
Avvocato selvaggiO
 
Аватар для Mister Hide
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss7446
Благодарил(а): 3,145
Благодарили 8,574 раз в 2,992 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 109 Mister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторы
( Кликните для показа/скрытия текста )
Цитата:
Адін. Не робіть кіпіша через втрати-не забувайте проти кого стоїмо.
Два. Не робіть кіпіша через рух колон російських військ до кордону-не забувайте проти кого вони йдуть. Про рух тих же колон у зворотньому напрямку чомусь не чути. Логіку прослідковуєте?)
Трі. У нас в бригаді давно вже ніхто не боїться вторгнення, теперішній бойовий дух, навички і впевненість у собі незрівнянні з літніми. Тоді від слів "кадировці", "спецназ гру", "рускіє танкі" всі аж тремтіли. А тепер-підіть налякайте, подивлюсь на кого це подіє)
Чотири. Про успіхи нашої артилерії. Мірниє житєлі днр, хоч і ненавидять нас, укропав, але їх задовбало ловити отвєтку в свої городи. Тому, як ісконниє рускіє люді, стукачать про танкі ополчєнія, поки ті десь не в селі. У них все танками називається, але бувають обичниє, с малєнькой пушкой, с толстой і без пушкі. Но про всі докладують, як в лучшиє годи прі Сталінє.
П'ять. Хто відморозиться служити-гандон. Вас чекають ваші сусіди, колеги, земляки і решта хороших та не дуже хороших людей, які виконали свій обов'язок і заслужили дембель.
Шість. Хотів без матюків, але чуваки з баз зберігання техніки-йобані олені, криворукі та ледачі. Я навіть не уявляю, скільки часу довелось би потратити на ремонт, якби не наша атошна нахабність і гранати)) і це тільки шоб видали деталі. Ремонтували самі.
Сім. Ми знову бг і готові до бою)
хух... Виговорився!


Обережно, місцями матюки
__________________
Війна - хе*ня, головне - маневри (с) Файна Юкрайна
Mister Hide вне форума  
Ответить с цитированием