Показать сообщение отдельно
Старый 13.04.2015, 16:22   #80 (Ссылка на пост)
Davlat
тролль-переросток
 
Аватар для Davlat
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3724
Благодарил(а): 5,234
Благодарили 3,942 раз в 1,397 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 60 Davlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторы
В Росії дозволили контролювати листування у соцмережах та блогах

отлично, просто замечательно

Цитата:
Роскомнадзор отримав право перевіряти особисте листування користувачів соціальних мереж, серед яких - "Однокласники" і "ВКонтакте", електронну пошту та месенджери Агент.Mail.ru, ICQ, а також блог-платформи.

Відповідну постанову підписав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

Зазначається, що дані заходи прийнято в рамках "антитерористичного" пакету для захисту прав громадян Росії.

Згідно з документом, відомство має право встановлювати факт прийому, передачі, доставки та обробки повідомлень, а також переглядати і аналізувати ресурси організатора поширення інформації.

Також постанова дає право записувати і фіксувати дії, доступні користувачам.

Перевіряти переписку Роскомнадзор зможе лише за запитом правоохоронних органів, які ведуть оперативно-розшукові заходи. Сама перевірка буде проходити два рази, при цьому друга - не менше ніж через 60 днів.

У свою чергу у Роскомнадзорі заявили, що постанова про перевірки організаторів поширення інформації не робить вміст листування користувачів соцмереж доступним для відомства, повідомляє РБК.

Як заявив речник Роскомнадзору Вадим Ампєлонскій, відомство зможе дізнаватися лише про факти передачі інформації користувачами, але не бачити самі повідомлення.

Раніше повідомлялося, що на вимогу прокуратури Роскомнадзор буде займатися блокуванням всіх знайдених копій інформації з ресурсів із забороненою або екстремістською діяльністю.
Davlat вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Davlat за этот пост:
Слоушлёпок (20.04.2015)