Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2015, 16:45   #5 (Ссылка на пост)
vika
Задержался
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 12/20
Today Сообщения
0/5 ssssss111
Благодарил(а): 4
Благодарили 23 раз в 15 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 12 vika идет по правильному пути
Мне очень понравилось в Закарпатье, была там 3 раза, отдохнули и подлечились минеральной водой "Поляна квасова". Первый раз ездили в гос. санаторий, а потом отдыхали в частном санаторном комплексе, понравились и там и там, но у частников конечно комфортнее. Единственное что там не очень много развлечений, но в санаториях есть экскурсии, да и вообще природа там красивая.
Вот немного информации: "Село Поляна розташоване у невеликій вузькій долині, з різних сторін оточеній лісами, за 10 км від районного центру міста Свалява, на висоті 320-340 м н. р. м, між Полонинським і Вулканічним (Вігорлат-Гутинським) хребтами Карпат. В околицях Поляни починається Уклинський перевал і зустрічаються дві річкиПоляна — бальнеологічний курорт, на якому функціонують два санаторії — "Сонячне Закарпаття" та "Поляна". Перший з них упродовж десяти років був базовим гастроентерологічним санаторієм для об'єднання "Закарпаткурорт". Щодо "Поляни" — це найстаріший із діючих санаторіїв області, вік якого перевищує 130 років.
Через Поляну проходить стара автодорога Мукачеве–Львів, але міжобласні автобусні та транзитні вантажні перевезення здійснюються новою дорогою поблизу Сваляви. Завдяки цьому Поляна стала тихішою, екологічно чистішою і повністю відповідає терміну "курорт".Останніми роками в Поляні з'явилося кілька лижних витягів, велика кількість приватних готелів та пансіонатів.
vika вне форума  
Ответить с цитированием