Показать сообщение отдельно
Старый 05.11.2015, 20:15   #140 (Ссылка на пост)
Davlat
тролль-переросток
 
Аватар для Davlat
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3724
Благодарил(а): 5,234
Благодарили 3,942 раз в 1,397 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 60 Davlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторы
ЕС проснулся и офигел

Цитата:
ЄС запустив інформаційний бюлетень для протидії російській дезінформації
Євросоюз запустив інформаційний бюлетень, який має протистояти російським дезінформаційним атакам. У щотижневих випусках йтиметься про неправдиву інформацію, поширену російськими ЗМІ.

Євросоюз у середу, 4 листопада, запустив щотижневий інформаційний бюлетень, спрямований на протистояння російським "дезінформаційним атакам". Москву звинувачують у використанні медіа для поширення дезінформації та просуванні свого варіанту розвитку подій.
Мета щотижневого огляду, який складатимуть представники дипломатичного корпусу ЄС, - "показати європейській громадськості значну кількість таких дезінформаційних атак, які щодня націлені на європейську аудиторію". У першому випуску огляду зазначено більше 40 випадків, зафіксованих у жовтні, а також резюмовано новинні матеріали дезінформаційного характеру та надано деталі, які спростовують їх, зазначає dpa.
Багато новинних матеріалів взято з російських видань, зокрема з державного міжнародного мовника "Спутник", а також Russia Today. Серед іншого, до звіту включено новини про те, що Латвія нібито планує відновити обов’язкову військову службу, а також новини про те, що український уряд нібито пов'язаний з "Ісламською державою" та іншими угрупуваннями бойовиків.
Нагадаємо, раніше ЄС планував протидіяти неправдивій інформації російських ЗМІ, яка поширюється і в ЄС. Зокрема, розглядалась можливість запуску російськомовного каналу, зорієнтованого на російськомовних громадян ЄС.
Источник
Davlat вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 3 пользователей сказали Спасибо Davlat за хороший пост:
daniel (06.11.2015), Estet (06.11.2015), Ден (05.11.2015)