Показать сообщение отдельно
Старый 12.10.2016, 21:52   #28975 (Ссылка на пост)
vald
Щас сменю себе статус
 
Аватар для vald
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss2896
Благодарил(а): 2,993
Благодарили 3,233 раз в 1,248 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 52 vald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторы
14 жовтня Київ зустрічатиме низкою націоналістичних заходів.
Організаторами акції є “Азов” та “Правий сектор”. До акції долучилися і менші націоналістичні формації, зокрема “С14”. Марш розпочнеться о 18:00 біля монументу “Батьківщина-Мати”.
Прихильники сумновідомих Мінських домовленостей часто люблять зображати представників “партії війни” як “диванних воїнів”. Але, як бачимо, найпалкішими противниками Мінською капітуляції є націоналісти. І “Правий сектор” (Добровольчий Український Корпус), і “Азов” пройшли горнило фронту і зараз мають право говорити про неприпустимість здачі національних інтересів під вивіскою “мирного врегулювання конфлікту”.
Завдання “Маршу Нації” Білецький озвучив таким чином: “У світлі заяви президента Франції щодо необхідності провести вибори на окупованих територіях без виведення військ країни-агресора, доведеться зробити заяву і від українського народу. Нашу відповідь мають почути не тільки на Банковій і Грушевського. Її мають почути і в Парижі, і у Вашингтоні, і тим більше її мають почути у Москві”.
vald вне форума  
Ответить с цитированием