Показать сообщение отдельно
Старый 21.12.2016, 06:58   #1527 (Ссылка на пост)
swich
ЗАКОНОПОСЛУШНЫЙ ГРАЖДАНИН
 
Аватар для swich
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss1255
Благодарил(а): 242
Благодарили 517 раз в 281 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 23 swich маяк светаswich маяк светаswich маяк светаswich маяк света
Цитата:
Сообщение от Hotab Посмотреть сообщение
К сожалению сейчас суды зачастую на их стороне. Он вынес постанову и уже все доказал, якобы. А теперь водитель должен предоставлять доказательства своей невиновности.
Ждем продолжения. Желаю отстоять свои деньги..
Из за таких "умных" как ты люди не знают своих прав.

Частиною 2 ст. 72 КАС України передбачено, що в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.


То есть, когда оспариваешь постановление в суде, доказывать твою вину должна полиция. Если не докажут, суд отменит их решение.

А так же

Згідно п.24 Постанови Пленуму Верховного Суду України від 23.12.2005 року №14 "Про практику застосування судами України законодавства у справах по деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті", зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилався правопорушник, чи висловлених останнім доводів.
__________________
"I look forward to plucking the sun from your universe and watching the cold of time
and the void of space, slowly dissolve the existence that was you , soon . .
swich вне форума  
Ответить с цитированием