Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2017, 00:30   #25 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,503 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
#невтримної_радості_пост

Якось так історично склалося, що донедавна в мене вдома не було термоповітряної паялки. Тільки куплена 15 років тому у Москві китайська підробка китайської репліки з невідомо чого. Одна тільки назва якої недвозначно натякає на марність будь-якого оптимізму щодо цього виробу.
Название:  1.jpg
Просмотров: 403

Размер:  120.5 Кбайт
Якось великої потреби в фені не було, все що потрібно паялося і так, у крайніх випадках - за допомогою пропанового каталітичного пальника, у зовсім крайніх - на роботі. Але SMD ставали дедалі менші, відстань між ніжками мікросхем теж, і декілька років тому я все-ж таки почав замислюватися про апгрейд.
І ось якось так склалося у часі, що по-перше мене задовбав сраний китайський паяльник, по-друге черговий раз знадобилося повітря, по-третє натрапив на інфу щодо катриджів типу HAKKO-T12, і по четверте - натрапив на майже вітчизняну розробку*, яка все це поєднує. Ну серйозно, Ерсу додому купувати якось недоречно, на мою думку (а саме ту що я б хотів - ще й нізащо), а інших станцій що поєднували б у собі термоповітряну та паяльник на Т12 якось не знайшлося. До того ж компактні розміри та дизайн загалом сподобався.
Отже, придбав Accta 401, як тільки надійшла у продаж (бо анонсували її ще влітку 2016, відтоді і чекав).
Название:  2.jpg
Просмотров: 402

Размер:  114.4 Кбайт
Задоволений як слон. Головним чином - паяльником, сама станція тут вторинна. Картриджі Т12 - нібито оригінальні, принаймні зроблені дуже якісно.
Хто ще не в курсі, Т12 - це поєднані у одному корпусі жало, нагрівач та термопара. Хрінь з нержавіючої сталі розміром з олівець із трьома контактами, яка вставляється у руків'я. Завдяки тому що нема роз'ємних теплових стиків - має дуже приємну потужність та точність.

Название:  3.jpg
Просмотров: 428

Размер:  73.2 Кбайт
В роботі дуже приємні, майже як Ерсою
Название:  4.jpg
Просмотров: 373

Размер:  159.2 Кбайт
Название:  5.jpg
Просмотров: 409

Размер:  107.6 Кбайт
Приємно здивувала швидкість виходу на робочу температуру (декілька секунд) та ніфігова теплова потужність, яка дозволяє спокійно паяти навіть потужні білі світлодіоди на радіаторах.
Паяльна станція як така - зірок з неба не хапає (та там ніби то і нічому), але працює чітко та без зауважень. Охайно зроблена, приємно виглядає, займає небагато місця. Щось я ще трохи не розібрався** із тонкощами виходу на робочу температуру, але все працює. Хіба що підставка під паяльник - це якийсь пекельний п-ц. Як мінімум - незвична, як максимум - незручна. Навіщо було винаходити велосипед та ставити свої дизайнерські замашки поперед зручності і здорового глузду - хтозна. Ну то таке.

Так от. Не буду агітувати купувати саме цю станцію, але люто раджу подивитися у бік жал Т-12.

*
У Львові пиляють. Розробка, софт, електроніка і складання - тутешнє, фен модулем - Китай, картриджі теж чиїсь вузькоплівкові, трансформатор - миколаївський, корпус теж тутешній. За бажанням можете факультативно порахувати додану вартість.


**
Вітчизняний виробник тішить.
Бачу - немає інструкції. Зв'язуюсь із ними, так і так, кажу, забули інструкцію покласти, вишліть на пошту в електронному вигляді будь ласка. Знаємо - відповідають - як раз друкуємо. Як доробимо - вишлемо, можемо навіть і у паперовому вигляді. Ииииии. Я навіть обуритися не можу від такого безпосереднього підходу
Нє ну ми самі так робили, звісно, але це ж обурливо! ))))
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.

Последний раз редактировалось VoVaN, 11.06.2017 в 00:39.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием