Показать сообщение отдельно
Старый 19.08.2017, 16:23   #31551 (Ссылка на пост)
vald
Щас сменю себе статус
 
Аватар для vald
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss2896
Благодарил(а): 2,993
Благодарили 3,233 раз в 1,248 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 52 vald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторыvald скоро в модераторы
Анатолий Виногродский
Yesterday at 11:23am ·
Поліція Кировоградської області (м. Знам'янка) знову відзначилася антилюдиностью.
Патрульний екіпаж не надав допомогу бійцю, який Отримав травму електричним струмом у 27000 В.
Побратими потерпілого несли його на плащ палаці більше 4 кілометрів. Зупинили екіпаж патрульної поліції. Звернулися по допомогу для транспортировки у шпиталь.
Патрульні порадили бійцям займатися фізичними вправами і побігати. Та поїхали. Це мені повідомили Миколаївській волонтери, які зараз виїжджають до Кропивницького. Військова частина, яка була на марші з зони АТО обурена і вимагає термінового покарання.
Чекаю подробиці з міста події.
Потрібеа нам ТАКА поліція і ТАКА влада?
P.S. Незграбні спроби начальника обласної поліції обвинуватити військовослужбовців тому що вони були п'яні нічого окрім роздратування не визивають. Військовослужбовці вимагають прибуття ВСП Для спростування цього наклепу. Але ж стан алкогольного сп'яніння не дає права патрульної поліції відмовляти потерпав потерпілому у допомозі, тим більш що життя його було під загрозою.
P.S.S. У дусі Порошенко то Авакова поліція докладує нагору про те що усі хлопці п'яні, постраждалий п'яний. На вимогу і на воро порта хлопців провести медичне осві достало вони відмовляють це робити. Потяг повинен відправитися через годину. Тягнуть час, щоб поїхали і зробити їх винуватцями.
__________________
Ввічливість це правило поведінки в крузі добре озброєних джентльменів. Вільні люди мають зброю - раби ні.
vald вне форума  
Ответить с цитированием