Показать сообщение отдельно
Старый 21.08.2017, 20:12   #5933 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от Алекс Посмотреть сообщение
9 мая,День победы в кацапстане,бигборды посвященные дню победы с немецкими солдатами,техникой.
Значить я правильно зрозумів, навіть вгадав які будуть приклади, можна було не замінювати перше враження на дипломатичне запитання. Тож повертаю першу версію посту.

По-перше, сам можеш бути "таким же" як хто завгодно і скільки хочеш. Та хоч у димохід довбись - слова ні хто не скаже. Але узагальнювати на інших не треба.
По-друге - це трішечки не той випадок коли ДЄДИВАЄВАЛЄ у вигляді посміхненого німця на фоні "Тигра", чи ще якогось Ф-22 з примальованим аквафрешем догори дригом. Не кажучи вже про РАЗОБЛАЧЄНІЯ з поклеєними з картону "джавелінами", які раптово виявляються змальованими з гри.
Ти взагалі розумієш що таке "метафора", "посилання"? Як на мене - то це саме те, що хотів зобразити автор. Ще скажи що меч якийсь не аутентичний, ідею вкрали у розвідників, та й взагалі літери не оригінальні та поюзані.
По-третє - ця картинка у такому вигляді існує ще з зими 14-го, навіть у вигляді графіті та, ЯМНЗП, муралу. Тож, можна сказати, набула ознак фольклору, і порівнювати її з висерами неосвічених дизайнерів некоректно.

Що ж до патетики (трохи зайвої, як на мене), загальних художніх характеристик, географічної провокативності та цопірайтів - це вже інше питання.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием