Показать сообщение отдельно
Старый 22.08.2017, 09:32   #5940 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Алекс, давай я ще раз поясню свою позицію.
От, наприклад в нас є містер-адекватна-самоідентифікація, який вважає себе вівцею. Ти пишеш що нічим не відрізняєшся від ззапоребрикових дегенератів, які не можуть розрізнити елементарні речі. Та заради Б-га, панове, я не бачу сенсу переконувати вас у протилежному. Ваш комплекс меншовартості - то ваші особисті справи, я в них не лізу і вони мені не цікаві. Але на мене, чи ще на когось, це проектувати не потрібно, гаразд? Бо з вівцями я спільних родичів не маю, тож коли якесь чмо каже "ми з тобою вівці" - я аж ніяк не маю підстав із ним погодитися.

Цитата:
Сообщение от Алекс Посмотреть сообщение
стыдно что автор этого монумента лопух,стыдно и обидно что нам этот монумент в парили на быструю руку сделанный, и мы,граждане этой страны это схавали.Тебя это не задевает?
Ти серйозно вважаєш що тільки ти один такий розумничок зрозумів з чого це перемальовано, а всі навкруги такі тупенькі що "схавали" просто тому що не зрозуміли? А тобі не спадає на думку, що ідея метафоричного ототожнення боротьби проти пацаків та сепарів з боротьбою проти демонів та їхніх прислужників може кимось сприйматися не так як тобою, а, наприклад, як влучний сарказм?...
Щодо предмету обговорення я свою думку висловив та обґрунтував вище, навіщо ти повторюєш одне і те саме проігнорувавши мої контраргументи - мені не зрозуміло. Як на мене - годний, провокативний тролінг пацаків, доречна метафорична заміна, особливо враховуючи ідеологічне підґрунтя за яким "воїні світла" протистоять вторгненню "Мордору". На скільки це доречно саме на пам'ятнику - питання відкрите, тут я не беруся щось стверджувати.

Цитата:
Сообщение от Алекс Посмотреть сообщение
Или принцип мая хата с краю действует?
Що ти верзеш взагалі? До чого тут "хата с краю", що за нісенітниця?
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием