Показать сообщение отдельно
Старый 11.10.2017, 10:36   #6045 (Ссылка на пост)
Mister Hide
Avvocato selvaggiO
 
Аватар для Mister Hide
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss7446
Благодарил(а): 3,145
Благодарили 8,574 раз в 2,992 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 109 Mister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторы
АПАСНА!!!!
Пєде*асти среді нас! А ведь Валєра прєдупрєждал!

В Ужгороді в неприродній спосіб згвалтували начальника Укртрансбезпеки Слободянюка

Сьогодні вночі, 9 жовтня, начальник Управління Укртрансбезпеки в Закарпатській області Сергій Слободянюк був згвалтований у неприродній спосіб поблизу власного будинку. Про це видання clipnews.info інформують джерела в нацполіції.
У згвалтуванні підозрюються місцеві активісти Іван Д. та Павло П., яких Сергій Слободянюк системно паплюжив на сторінках власного видання ua-reporter.com. Зокрема, останнє неправдиво стверджувало, що вказані активісти є лідерами гей-спільноти Закарпатської області і дискредитувало їх в очах громадськості.
__________________
Війна - хе*ня, головне - маневри (с) Файна Юкрайна
Mister Hide вне форума  
Ответить с цитированием