Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2018, 13:06   #33142 (Ссылка на пост)
Lester
Гаденыш
 
Аватар для Lester
Пол:
 
Активность Longevity
2/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss4648
Благодарил(а): 2,442
Благодарили 5,834 раз в 2,093 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 78 Lester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторыLester скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от Joremar Посмотреть сообщение
То ли у Шария было, то ли у Семченко. Могу поискать, при условии что если найду, то ты на месяц переходишь в ридонли.
Я вже колись тут розбирав декілька різних відео від Шарія (ще до тебе), його задача - перекрутити і показати тільки один бік. Так і тут про "побитих". Ось це ті, від кого зачищали майдан для йолкі:




Могилянка, наприклад, навіть перенесла екзамени для своїх студентів. А чи були студенти і вночі? Були. Є достатньо фото і відео. Менше? Звичайно менше, бо більшість розходилися по домівкам і гуртожиткам, треба ж спати. Саме тому і розганяли вночі. І тут можна почати розбиратися який відсоток студентів тоді залишився на майдані, як били, а може і не били? Тобто робити все як у типових пропагандистських ЗМІ. Змінити тему обговорювання, розчинити її у деталях, причепитися до слів, а потім показати з одного боку і прості речі (влада вирішила силою ліквідувати студентській майдан) раптом стають "складними".

Почесав затылок, юзер дописал через 6 минут
Цитата:
Сообщение от Joremar Посмотреть сообщение
С чего бы? Не вижу на видео ни одного избитого, тем более с пруфами возраста. Если весь разгон состоял из таких аккуратных, прям-таки отеческих поджопников, то я вообще не понимаю почему после него все так возбудились.
Як я і казав, переводимо тему. Добре, ось наприклад:



Хоча я не бачу у нього (в них, не одразу помітив, що там дві людини) студентського квітка та паспорту. Та й доказів в мене не має, що це не постанова. Може це провокація. Тому одразу зливаюся ;)
__________________
- Слава Україні! - закричали они, вместо приветствия.
- Что это за фашизм?! - возмутился журналист Гундырев. - Откуда у них столько ненависти к русским?

Последний раз редактировалось Lester, 23.01.2018 в 13:20.
Lester вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 2 пользователей сказали Спасибо Lester за хороший пост:
Lelichek (23.01.2018), VoVaN (23.01.2018)