Показать сообщение отдельно
Старый 12.04.2018, 20:00   #1305 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от alexandrius Посмотреть сообщение
петух включил заднюю? или идут торги?
Не виключено що дійсно робиться якась пропозиція. Хоча особисто мені важко уявити що Сирія для путлєра може бути достатньо вагомою щоб присутність там використовувати для шантажу. Зрештою, мені не відомо а ні трохи реальної диспозиції, умов, можливих варіантів розвитку подій та їх наслідків.
Альтернативні варіанти - політична гра, закид із метою вивчення реакції/проведення розвідувальних дій, тощо. Як я писав вище, якщо ти збираєшся розбити ворога і маєш таку можливість то ти береш і його розбиваєш, а не пишеш про це у твіттер щоб ворог вжив контрзаходів. Коли таке трапяється то виглядає це так: ти прокинувся вранці (якщо ти не ціль), відкрив стрічку новин - ти ба! когось нещодавно розбомбили. А якщо ти знаєш про це за тиждень - імовірніше що це якась маніпулятивна гра.
До речі треба не забувати і про нові питання до "старічка" щодо "новачка", за висновками міжнародної експертизи. Цілком можливо що це зовсім не збіг, а спланована багатовекторна компанія.
Варіантів багато і наразі робити висновки зарано.


__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.

Последний раз редактировалось VoVaN, 12.04.2018 в 20:10.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием