Показать сообщение отдельно
Старый 17.04.2018, 12:07   #1265 (Ссылка на пост)
Davlat
тролль-переросток
 
Аватар для Davlat
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3724
Благодарил(а): 5,234
Благодарили 3,942 раз в 1,397 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 60 Davlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторы
шестьсотдолларов

Цитата:
На хабарництві викрито офіцера відділення оперативних чергових Херсонського об’єднаного міського військового комісаріату.

Неправомірну вигоду в сумі 600 дол. США майор ЗСУ вимагав від матері військовозобов’язаного. Про це ХЕРСОН.city повідомили у Військовій прокуратурі Південного регіону України.

За вказану суму офіцер пообіцяв посприяти у вирішенні питання щодо прийняття уповноваженими особами Херсонського ОМВК рішення про надання відстрочки від призову на строкову службу.

16 квітня Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону за оперативного супроводження УЗЕ в Херсонській області ДЗЕ Нацполіції України та ГУ Нацполіції в Херсонскій області під час передачі обумовленої суми хабаря військового посадовця було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Джерело: http://kherson.ua.city/incidents/104...-dol-ssha-foto
Изображения
    
Davlat вне форума  
Ответить с цитированием