Показать сообщение отдельно
Старый 25.06.2018, 09:56   #643 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15342
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Національний банк України та Crane Currency підписали Договір про співпрацю в галузі виготовлення грошових знаків
Цитата:
Голова Національного банку України Яків Смолій та президент компанії Crane Currency Аннемарі Уотсон 22 червня 2018 року підписали Договір про співпрацю у галузі виготовлення грошових знаків.

Договір підтверджує спільне бачення перспектив майбутнього співробітництва між Національним банком та Crane Currency.
Цитата:
"Національний банк пишається тим, що такий потужний, глобальний виробник банкнотного паперу, банкнот та технологій захисту грошей, як компанія Crane Currency, зацікавлений у співпраці з нами. Наш Банкнотно-монетний двір має повний цикл виготовлення грошей, від розроблення дизайну до виробництва захищеного паперу та, власне, друку банкнот. У кооперації з Crane Currency ми готові запропонувати увесь свій досвід та виробничі потужності для виготовлення грошових знаків на замовлення інших країн", – зазначив Голова Національного банку України Яків Смолій.
* * *

Приватна газовидобувна компанія почала відновлювати занедбані свердловини в Україні
Цитата:
Операційні компанії Burisma Group почали відновлення старих свердловин, які дісталися Україні у спадок від Радянського Союзу і були законсервовані в 60-х роках минулого століття. Тоді вважалося, що їх обводненість перевищила 85% і видобуток став нерентабельним. При наявних в той час технологіях отримати ресурси було дуже складно. Таких запущених свердловин на балансі української держави налічуються сотні.

«Ми орендували у держави 14 аварійних і виведених з балансу свердловин у Полтавській області, що вважалися виснаженими з часів Радянського Союзу. Але наявність новітнього обладнання та інноваційних технологій сьогодні дозволяють Burisma Group ефективно працювати із законсервованими свердловинами», – розповів СЕО Burisma Group Тарас Бурдейний. Для компанії це також соціальний проект: відновлення таких свердловин дозволяє наблизити Україну до енергонезалежності.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием