Показать сообщение отдельно
Старый 08.09.2018, 09:35   #34511 (Ссылка на пост)
Mister Hide
Avvocato selvaggiO
 
Аватар для Mister Hide
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss7446
Благодарил(а): 3,145
Благодарили 8,574 раз в 2,992 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 109 Mister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторыMister Hide скоро в модераторы
У вбивстві екс-депутата Сумської міськради підозрюють його зниклу дружину - Аброськін вбивства колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука. За версією слідства, злочин ретельно спланувала і виконала його дружина.

Про це 7 вересня повідомляє прокуратура Сумської області.

Правоохоронці встановили, що в між подружжям Жук були непрості стосунки. Дружина скаржилася близьким людям, що чоловік її б'є і погрожує забрати дитину у разі розлучення. Тому жінка вирішила його вбити.

У вбивстві екс-депутата підозрюють його дружину Ганну Жук.

У день злочину Ганна Жук відправила 10-річну доньку на таксі до матері. Після того вона підпалила двері в будинку, де відпочивав її чоловік. Щоб забезпечити собі алібі, Ганна разом з водієм-коханцем поїхала сплачувати за комунальні послуги в центр міста. Хоча до цього вона систематично сплачувала рахунки через Інтернет.

Але спроба вбивства не вдалася. Анатолій Жук прокинувся і самотужки загасив пожежу, після чого зателефонував дружині і вона повернулася додому. Ганна допомогла винести з будинку обгорілі речі, Анатолій ліг відпочити на подвір’ї, а водій поїхав на автозаправку. Коли чоловік заснув, Ганна взяла його пістолет СZ-75 та тричі в нього вистрелила.

Експертизи виявили сліди продуктів пострілу на руці, верхній частині джинсів і блузі Ганни Жук, в яких вона ймовірно була одягнена під час скоєння злочину. Причиною пожежі у кімнаті був підпал.

Після вбивства жінка разом із дитиною та водієм виїхала нелегально до Російської Федерації, де попросила політичного притулку.

Вот что у некоторых людей в головах? Развестить, завести дело о побоях и отсудить ребенка с алиментами - никак? Конченное создание какое-то
__________________
Війна - хе*ня, головне - маневри (с) Файна Юкрайна
Mister Hide вне форума  
Ответить с цитированием