Показать сообщение отдельно
Старый 03.11.2018, 19:22   #4 (Ссылка на пост)
OZMan_
Местные мы
 
Аватар для OZMan_
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 ssssss558
Благодарил(а): 231
Благодарили 671 раз в 143 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 23 OZMan_ пример для подражанияOZMan_ пример для подражанияOZMan_ пример для подражанияOZMan_ пример для подражанияOZMan_ пример для подражания
Чи детермінованими є результати виборів?

Цитата:
Сообщение от Атилла Посмотреть сообщение
... Я уверен на почти 100% что кресло президента уже давно распределено. Все делается так что у народа выбор без выбора как это было все годы независимости. Да конечно надо ити и голосовать, вот только результат думаю будет такой какой они хотят.... Не суд а аукцион какой-то.
Можливо так і є. Дуже схоже.

Але варто зазначити, що робиться все вельми професійно. Волевиявлення форумчан збіглося із волевиявленням загалу. Так, репрезентативність не дуже, але все ж таки. Маємо досить високий результат одного кандидату на минулих виборах.

Нам запропонували кандидата, обробили нас політтехнологіями і ми вже заздалегідь були "запрограмовані" віддати голос за потрібного кандидата?

Чи все ж таки на той час це був самий адекватний свідомий варіант вибору, бо усі інші були ще гірші? Або інші були недостатньо "розкрученими"?

Але підбір кандидатів є політтехнологією. Зробити підбір кандидатів так, щоб один потрібний був найбільш у вигідному світі.

Хоча є декілька відносно самостійних гравців, які навряд чи приймали участь у "договорняку". Ці гравці досить потужні, щоб погодитись на друге місце у виборах. І доволі "розкручені".

Яка ваша думка?
Изображения
  
__________________
Год за годом, код за кодом...
OZMan_ вне форума  
Ответить с цитированием