Показать сообщение отдельно
Старый 02.01.2019, 23:12   #34889 (Ссылка на пост)
FuZZy
Beat Art
 
Аватар для FuZZy
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss5362
Благодарил(а): 1,732
Благодарили 1,357 раз в 735 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 34 FuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собойFuZZy заслуживает, что бы гордиться собой
Ну якщо так, то нам треба ще прапор перевернути, бо пінзесь буде тільки зростати, поки ми цього не зробимо.
Цитата:
Одного разу ще на початку 1992 року китайська художниця Мао Мао попросила на одному мистецькому заході тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне, щоб в тільки виниклій самостійній Україні передусім змінили розміщення кольорів на головному державному символі — синьо-жовтому прапорі. Мовляв, якщо він і далі залишатиметься таким же, то під цим поєднанням кольорів країну чекає неминуча деградація, зрада, занепад і, нарешті, крах. Адже синіше згори і жовте знизу, за словами художниці, утворюють гексаграму «Пі». А це, згідно з класичною китайською Книгою змін «И-цзин», — одне з чотирьох найгірших комбінацій. І розшифровують її так: «Будьте пильні і передбачливими. Не беріться ні за одну важливу справу, тому що вона швидше не збудеться, чим збудеться. Ваше оточення не розуміє вас, ви без всяких підстав сваритеся з друзями».

Тоді як зворотне розміщення кольорів, коли жовте розташоване вгорі, а синіше — внизу, утворює абсолютно іншу гексаграму «Тай», яка означає: «Розквіт. Мале відходить. Велике приходить. Щастя. Розвиток».
Цитата:
Шкода також, що радянські поети(екс-комуністи), які тоді були головними радниками президента з питань державного будівництва, не відали або не хотіли знати, що українська революція 1917-го року в Києві, українізація підрозділів царської армії на фронтах Першої світової війни і на Чорноморському флоті відбувалися під жовто-блакитними, а не синьо-жовтими прапорами. Під жовто-синім прапором йшли у бій українські юнаки під Крутами. Колишній глава Генерального секретаріату Володимир Винниченко згодом писав: «.Ми рішуче нічого не міняли в суті тої державності, що була за часів Тимчасового уряду. Ми тільки міняли національну форму її — замість біло- синьо-червоного прапори мі вішали жовто-блакитний». І що саме це поєднання фарб голова Центральної Ради Михайло Грушевський запропонував для основного символу УНР.
http://firtka.if.ua/blog/view/comu-p...blakitnij46707

Почесав затылок, юзер дописал через 8 минут
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
Алсо, улюблений пропагандистський шаблон неконструктивної критики будь-яких дій або змін: штучно приліпити до дії твердження що вона вирішить усі проблеми (від інфляції до низького атмосферного тиску на Марсі), після чого аргументовано атакувати цю конструкцію. Таким чином можна нівелювати та змішати з лайном будь-що. Типовий приклад - коли тут імбіцили доводили що безвіз - "єто нє право на работу і вапщє нєльзя паєхать в європу как в сасєднюю область, на что ми расчітивалі" тож він НЄНУЖОН.
Ну от пам'ятник стоїть і нічого не робить, а злодії у владі кожного дня завдають шкоди країні своєю діяльністю і бездіяльнстю. Я лише звертаю увагу на приорітетність і не казав що цього не слід робити. Ну і сам порівняв м'яке з теплим: безвіз має якийсь вплив і наслідки, а прибирання пам'яток у порівнянні з безвізом можна сказати що не має.

Почесав затылок, юзер дописал через 6 минут
Цитата:
Сообщение от VoVaN Посмотреть сообщение
До "Вєрнітє Лєніна" у топіку залишилося 3...2...
Сталіна на тєбя нєт! Сталін прийде - порядок наведе!
__________________
-=-

Последний раз редактировалось FuZZy, 02.01.2019 в 23:21.
FuZZy вне форума  
Ответить с цитированием