Показать сообщение отдельно
Старый 14.06.2019, 00:04   #14098 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
Даже, если б мы все устроили коллективное самосожжение ничего бы это тогда не изменило. Крым был бы всеравно аннексирован, а война в Донбассе не остановилась.
То що тобі, бензину прислати? Тільки попередь коли трансляція буде.
Ну, принаймні ти могла б залишити зону комфорту і перестати працювати на економіку країни-окупанта. Проголосити демарш. Просто щоб не бути частиною цього. Чи хоча б завалити пащу на своєму мордорі і не робити тут людям нерви, бо вони мають цілком об'єктивну підставу негативно реагувати на будь-що з мордору. Але ні. Замість цього ти ще й сюди приходиш зі своїми просраними на наркоті мізками та поширюєш запорєбрічний дискурс.
Ну, з іншого боку, з цього теж є користь. Ілюстративно це.

Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
Ну нельзя же быть таким простофилей. Даже военным их "командировочные" не оплачиваются Минобороной.
Так-так, а танки-буратіни кляті олігархи понакупали у воєнторгах.
І самі ж на них поїхали у Крим та на схід України.
Бо рузькє чєловєк ДА НІКОГДА В ЖИЗНІ!1111 Нє одобріт!

Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
И не нужно мне приводить в пример гитлеровское явление, которому уже больше 50 лет. Мы живем не в закрытом мире без доступа альтернативной информации
От тільки різниці жодної немає.
Бо у вашому випадку альтернативою відсутності інформації є 100500 сортів брехні: хохли збили лайнер буком, хохли збили лайнер штурмовиком, хохли хотіли збити путіна, лайнер сам впав, в ньому всі мертві були, лайнер підірвали вибухівкою на борту, лайнер збив Ярош на НЛО.
Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
ОДОБРЕНИЯ РОССИЙСКИХ ГРАЖДАН НА ОТПРАВКУ ВОЕННЫХ В УКРАИНУ НИКТО НЕ СПРАШИВАЛ.
Вас, баранів, і так ні про що не питають. Хто ж сперечається. І ви самі поставили себе у таке становище.
Вам просто дають те що ви хочете бачити, просто для того щоб ви не сильно мукали. Дали Крим - ви схавали і пораділи. А як від смішних санкцій жрачка починає закінчуватися - радості стає дедалі менше, а путін стає дедалі поганішим. Може він і зникне взагалі у найближчий час.

Та і той факт що електоральна енергія зараз полишає дідугана - теж вкрай красномовно свідчить про те, яке все ж таки ракоцапи гівно. В нього ж не у березні 2014-го рейтинги падати почали, коли він на нас напав. Навпаки - тоді його любили відчайдушно та несамовито. А поганим путін став лише коли наслідки почали притискати. Тоді виявилося що і путін поганий, і вапщє за нєго нікто нє голосовал, і Крим нам нє нужен бил.
Ні, це так не працює.

Від цього нічого вже не зміниться: ваш колективний злочин залишиться на вас. І я робитиму все від мене залежне щоб жива пам'ять про це проіснувала якомога більше поколінь.

До речі, про баранів. А скажи-но мені... Мусаров, які вас таких хороших п-дять, та усіляко ображають, теж олігархи спонсують з власної кишені, чи все ж таки бюджет? Тут теж якась магія діє що "вжух!" і ви нєвіноватиє? Чи все ж таки виходить що ви самі оплатили (і продовжуєте платити) за функціонування каральної системи, яка загнала вас же під шконку, позбавила прав, гідності, законів і... відправила на війну?...

Навіть не розводь софістику. Це як ентропія Всесвіту, що не вигадуй - результат один: хаос та смерть. Кінець кінцем остаточним бенифіциаром відповідальності завжди є "норот". І ти зокрема. Система є система, її функціонування підтримується сукупністю найдрібніших деталей. А дифузія відповідальності існує лише у головах натовпу, який мовчки стоїть і дивиться.

І ще цікаво - як глибоко у часі починається ваша нєсознанка? Ну тобто з якого моменту історії ви неуіноватиє? Коли це сталося - от вчора ви ще нічого поганого не робили, а сьогоді вже все, п-ц? Відколи? З останніх виборів путіна на пост путіна? З анексії Криму? З нападу на о.Тузла? З перших виборів путіна? З нападу на Чечню? З путчу? З розвалу совка? З жовтневої революції? Чи у Мордорі населення було худобою ще з часів татаро-монгольського іга, і невинувате просто за визначенням, через свою недієздатність, як олігофрени?
НА ЯКОМУ ЕТАПІ ІСТОРІЇ ВІДБУВСЯ ЦЕЙ КОЛАПС ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА МАЙБУТНЄ, ЩО РАПТОВО ПОМНОЖИВ НА НУЛЬ ВАШУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОДІЇ У МЕМЕНТ N+1, ЯКІ СТАЛИ НАСЛІДКОМ ВАШИХ ДІЙ У МОМЕНТ N?! Як це взагалі працює у вашій голові?

Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
Буки, грады, саушки за чей счет туда приехали? На чье балансе висели?
Це вам у Гаазі розкажуть.

Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
А если б они узнали правду, то не одобрили бы политику их руководства.
Ви, чмошники, знаєте всю правду про той п-ц що робиться навколо вас - у кожному вашому обісцяному ще Обамкою під'їзді. От тільки сенсу у цьому нуль.
Ваших іхтамнєтов закопують у безіменних скотомогильниках, і всім на це начхати, навіть родичам, які мовчать, бо іпотєка і п'ять перекредитованих кредитів самі себе не погасять.
І ти нам тут зараз затираєш що це стадо амеб "єслі б узналі правду!" то... що? Взяли б на вечір на один фанфурік бояри більше? Чи написали на стіні "путєн-лох"?
І на цьому тлі пропонуєш повірити у якесь метафізичне "нє одобріл би"? Лол. Ну так у вас була можливість "нє одобріть". Майже дві тисячі можливостей - по одній на день війни.
Постояли із плакатами? Ну молодці, стійте далі. Як твою родину роз**ярять кацапські РСЗО - ще постоїш, може навіть двічі, і з дуже-дуже "нєодобрітєльним" плакатом (чи з пляшкою - то вже як пощастить). Тільки ця перспектива путіна і зупиняє.

Подивись на себе. Ти, навіть будучі відносно освідченою та інтелектуально розвиненою (напевне ще й мови знаєш окрім російської та української) обрала комфортний самообман і зарплату у рублях. Хоча точно знаєш хто у кого стріляє, хто кому БУКи та снаряди присилає, та хто розповідає в ООН про "прісипаних пилью" та інших "каратєлєй". І навіть маєш родичів тут, яких це стосується напряму. Але ні. Ти свідомо обираєш збереження особистого комфорту. Давай, розкажи ще про руйнівну силу вашого "нєодобрєнія" та невідворотність його настання - особливо серед тих 146%, хто у 21-му сторіччі досі сре у дірку в підлозі, щозими спалює фекальний сталагміт та збирає валєжнік коли на сталагміти паливні стрижні трапився неврожай.

Цитата:
Сообщение от Antena Посмотреть сообщение
Фу, блин, доказывать тут вообще ничего некому. На арене все те де игроки, городской сумасшедший, казарменный любитель анусов и парочка ноу неймов им апплодирующие.
То що, знов "йдеш назавжди"?
Зроби усім нам ласку - не повертайся. В Україну.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.

Последний раз редактировалось VoVaN, 14.06.2019 в 00:25.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием
Эти 13 пользователей сказали Спасибо VoVaN за хороший пост:
BlindGuard (16.06.2019), exector (14.06.2019), Helena (20.03.2022), Henri (14.06.2019), Hotab (14.06.2019), Mr. Freeze (14.06.2019), P.MoUsE (14.06.2019), PhoeniXX (14.06.2019), sam-igor (14.06.2019), Turismo (14.06.2019), Util (14.06.2019), Деянира (14.06.2019), Игорь Шевченко (14.06.2019)