Показать сообщение отдельно
Старый 09.10.2019, 11:19   #1300 (Ссылка на пост)
Mr. Freeze
DIY handyman
 
Аватар для Mr. Freeze
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 15/20
Today Сообщения
0/5 sssss8161
Благодарил(а): 6,107
Благодарили 7,140 раз в 2,987 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 94 Mr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторыMr. Freeze скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от Shaton Посмотреть сообщение
Адвокат Права
​​О С І Н Н І Й П Р И З И В!
Призовників ловитимуть на вулицях з поліцією і Нацгвардією?

Пам’ятаєте той кіпіш навесні, коли ловили хлопців на вулиці та силоміць забирали до військкомату? З нерадістю повідомляємо про повернення на ваші екрани чергової частини блокбастеру «Призов-2019: борітеся та й поборите, хай вам Бог помагає». Одразу до спойлеру – у новій частині чекайте нових персонажів – хлопців з Нацгвардії.

Автостанції, метрополітен, зупинки громадського транспорту, магазини, торгові центри, розважальні заклади, коледжі та універи – топ небезпечних місць для чоловіків від 20 до 27 років з 1 жовтня по 31 грудня 2019 року. Тож попередьте маму чи кохану заздалегідь, що купляти зелений горошок для новорічного олів’є вони підуть самостійно, а подарунки краще замовити в Інтернеті.

І тут доречно згадати те правило, якому навчали нас батьки у дитинстві – з незнайомими дядями та тьотями на вулицях розмовляти зась! Під нашу ситуацію перефразуємо: «Чужим дядям та тьотям на вулицях давати у руки документи, що посвідчують особу, - зась!».

Усім тим, хто з нами нещодавно та тим, хто можеш щось й забув, нагадаємо ваші права!

🔺 Законодавство не дозволяє військкомам вимагати у призовників на вулиці або в іншому місці документи, щоби встановити особу. А без особистих даних вручення повістки буде незаконним.
🔺 Ніхто з військових не має права утримувати людину, не пускати чи перевіряти документи, цим правом наділені лише органи Нацполіції (тепер ще й, дякувати Авакову, Нацгвардія).
🔺 Закон пояснює, в яких випадках поліцейські можуть перевірити документи:
1️⃣ якщо поліцейський вважає, що людина схожа на громадянина, який перебуває у розшуку;
2️⃣ якщо у поліцейського є підстави вважати, що ця людина скоїла або збирається скоїти злочин;
3️⃣ якщо громадянин перебуває на території зі спеціальним режимом, на місці скоєння злочину або ДТП;
4️⃣ а також якщо у людини є зброя, наркотики або інші заборонені речі.
🔺 Органи Національної поліція можуть затримати особу лише за певних обставин. Просто так, щоб встановити особу громадянина, поліцейські зупиняти не можуть.
🔺 Ви маєте право нічого не говорити, не пред'являти жодних документів для встановлення особи, а відразу зажадати адвоката і до його приїзду нічого не робити. І вже потім ви зможете оскаржити дії і поліцейських, а тим більше військових, у суді.
🔺 Також, якщо вас викрадають чи затримують не уповноважені на те органи, ви маєте право на необхідну оборону.

Знайшли у «всесвітній павутині» приблизну статистику: «Упродовж 2014-2018 років за ухилення від військової служби покарано 16 806 осіб, зокрема 2 744 з них – ув’язнені». Та щось не має статистики порушень прав людини під час «відлову».. Справжні злочинці – серед нас і це - військкоми! По-перше, стаття 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». По-друге, якщо до дій військкомів причетні ще й працівники правоохоронних органів, то кримінальну відповідальність нестимуть й вони за статтею 365 КК України «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу», бо нерідко «ми з Тамарою ходимо парою».
https://t.me/advocatprava/654
Читая подобную хрень, отчетливо понимаешь, до чего опустилось и отупело общество в сравнительно сытые и благополучные годы . И вроде есть пример Донбасса, но нет, мы лучше будем мальчиками на побегушках или мерчиками в завалящих конторах, чем пойдем в армию и будем защищать свою Родину . А потом такие претензии - перевелись настоящие мужики, одни инфантилы кругом с руками из жопы и амбициями президента , а , ну да, президент то сам такой же
__________________
Щоб на наступний Новий рік зеленими були тільки ялинки!
Mr. Freeze вне форума  
Ответить с цитированием