Показать сообщение отдельно
Старый 03.12.2019, 11:40   #1 (Ссылка на пост)
Davlat
тролль-переросток
 
Аватар для Davlat
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3724
Благодарил(а): 5,234
Благодарили 3,942 раз в 1,397 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 60 Davlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторы
Зберемо пару комп'ютерів на подарунок?

Вибачте, що такий молодий до вас звертаюсь (С)

Є два хлопчики, яким ну дуже хочеться отримати від Святого Миколая, Санта Клауса чи, на худой конєц, Діда Мороза комп'ютери.

Про хлопчиків - родина в обох неповна, в одного хлопчика є аутизм, але це не заважає йому робити шикарні відеоролики, інший хлопчик має обмеження по зору і просто любить копирсатись з паяльником і грати в "Counter-Strike".

Ті комп'ютери, що зараз в них вдома є, вже дуже старі і часто ламаються. До того ж, ділити комп з мамою чи старшою сестрою - ну, взагалі не айс для хлопчика. Взяти ноутбуки в кредит не варіант - і так кожна копійка в родинах рахується. Звертатись до місцевих політиків категорично не хочуть.

Що потрібно: материнки робочі під сокет 775 і вище, процесори 775 і вище, кулери, пам'ять ddr2/ddr3, відеокарти ігрові (2 Гб), блоки живлення, корпуси.

Монітори пласкі вже знайшов, віддам 100%. Якщо все-ж таки візьму дружині ноут в кредит - то віддамо наш домашній комп'ютер одному з хлопчиків. Якщо хтось дійсно хоче допомогти - велкам. З мене звіт в фото та відео-форматі. Всі додаткові питання в особисті повідомлення.
Изображения
 

Последний раз редактировалось Davlat, 31.12.2019 в 20:57.
Davlat вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю Davlat за этот пост:
bondur (04.12.2019)