Показать сообщение отдельно
Старый 23.02.2020, 21:35   #24 (Ссылка на пост)
Paperman
Свой В Доску
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 13/20
Today Сообщения
0/5 ssssss808
Благодарил(а): 154
Благодарили 141 раз в 73 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 14 Paperman станет скоро известным
По-перше, треба не уролог, а нефролог, бо це нирки, поки що.
Треба піти в Обласну консультативну поліклініку що за зупинку перед центральним ринком (якщо їхати з боку Залізничної).
Там пробиваємось, всіма правдами і не правдами, (талон не дадуть, відразу кажу, треба йти під кабінет і там стояти в черзі, черги довгі) до Лікаря-нефролога Чеботарьова Галина Григорівна (кабінет прийому дізнатись на віконці або на стенді), потрапити на прийом, зробити в них узд (можуть відправити в діагностичний центр навіть), можливо відправить на консультацію до уролога, короче вона все розкаже що з тим робити, чим лікувати, які травки пити.
Друге: Тринефрон херня, канефрон краще, але це все гомеопатія, результативність не доведена, взагалі панацеї не існує, камені від неправильного харчування в основному, рідше через вроджені хвороби.
Третє: Якщо камінець почав рухатись то треба щоб він вийшов, якщо немає протипоказів то можна робити дроблення ультразвуком, але якщо є полікістоз чи подібне, то заборонено. Поки камінець йде - нирка роздувається і адово болить, краще лягати в лікарню на стаціонар, там колять сильні препарати, які крім зняття болей ще можуть добряче зняти спазм і камінець вийде сам. Треба пити багато води, приймати ношпу, отримувати уколи і сподіватись що не доведеться ставити катетер, але не той що від зовні до сечового міхура, а той що від міхура до нирки, а це вже зовсім інша розмова.
Четверте: Харчування, чітку(!) дієту можуть назначити після того як камінець вийде + до всіх типів каменів є спеціальні таблетки, які розчиняють наступні камінці, а такі скоріш за все будуть, але переший народити всеодно доведеться.
Успіхів!
Paperman вне форума  
Ответить с цитированием