Показать сообщение отдельно
Старый 28.10.2021, 09:00   #4246 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15342
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цитата:
Сообщение от user123 Посмотреть сообщение
Обидно
Цитата:
Погана ракета чи чіткий план
Історичний день в історії російсько-української війни. Вперше застосований безпілотний ударний комплекс Bayraktar TB2, який в армії жартівливо називають «Турецькими авіалініями» ��
Ми довго цього чекали: від моменту постачання та тренувальних польотів на полігонах під час навчань, де були зроблені перші постріли.
Варто зауважити, що Bayraktar TB2 вражав не превентивно, не з метою повного знищення противника, що дуже чітко видно на відео. Забігаючи наперед, дам відповідь всім критикам Bayraktar, які розривають інформаційний простір. Мовляв, за наші гроші купили щось незрозуміле, яке стріляє петардами. Увага! Постріл був зроблений одним зі снарядів типу МАМ-C з кумулятивною бойовою частиною, які ДК «Укрспецекспорт» на початку 2021 закупив для ЗСУ. Чому саме ним?
Більш ніж впевнений, що Головнокомандувачу Збройних сил Валерію Залужному таке рішення далось важко і воно, як на мене, було кращим. Це був чіткий меседж ворогу, демонстрація можливостей та обіцянка на майбутнє.
По-перше: це позбавляє РФ простору для маневру на дипломатичній арені та попереджає гучні емоційні заяви, щоб підвищити градус бойових дій. Саме цього прагнули окупанти, педалюючи в інформаційному просторі фейки про захоплене село та сотні взятих в полон громадян Расєї.
По-друге: в інформаційному полі це пояснює, чому удар був слабкий, одразу відкинувши всі можливі маніпуляції росіян з цього приводу, орієнтовані саме на «заспокоєння» бойовиків та цивільного населення, нібито це недієва зброя.
Водночас, спираючись на інформацію нашої розвідки, деморалізація противника пройшла на вищому рівні. В телефонних розмовах бойовиків окрім паніки та істерики більше нічого не чути. Звісно лунають варіанти артилерійських обстрілів позицій ЗСУ тільки вночі, але й це не спрацює. Тому що Bayraktar TB2 просто ідеально працює в темну пору доби. Та й наступного разу кара небесна від «турецьких авіаліній» буде справжньою, бойовою.
І наших захисників другий день поспіль кроють 120-мм артою під Гранітним не просто так. Ворог розгубився і не знає, чого очікувати.
Адже не Байрактаром єдиним. На інших ділянках фронту ворог досі не може зрозуміти, за яких обставин безслідно загинуло троє бойовиків та від чого був знищений Урал, який перевозив 122-мм кумулятивні та осколочно-фугасні снаряди. Або, до прикладу, згорів склад боєприпасів. І це тільки початок не менш потужної волонтерської допомоги.
Якщо ви з нами й вам імпонує саме такий перебіг подій на тимчасово окупованій території, переходьте на сторінку фонду «Повернись живим» та за вказаними реквізитами допомагайте нам робити армію сильнішою https://savelife.in.ua/donate
Пам’ятайте! Допомога армії – це найкраща інвестиція у власну безпеку.
Andrii Rymaruk
Фонд «Повернись живим»

ІнформНапалм висловив аналогічну думку.
Як я і казав, це був месадж оркам з метою їхньої деморалізації, а не невдала спроба знищити трьох обриганів комплексом який коштує як квартира у центрі Києва. Та ще й месадж який не вдасться переконливо використовувати для звинувачень України.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.

Последний раз редактировалось VoVaN, 28.10.2021 в 09:08.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием