Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2021, 13:09   #3156 (Ссылка на пост)
VoVaN
Si vis pacem, para bellum
 
Аватар для VoVaN
Пол:
 
Активность Longevity
3/20 16/20
Today Сообщения
0/5 ssss15341
Адрес: Херсон
Благодарил(а): 9,965
Благодарили 31,504 раз в 8,875 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 345 VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
VoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторыVoVaN скоро в модераторы
Цікава стаття від УІМ
“М’яка” вакцинація: без революцій і протестів
Цитата:
Традиційна інформаційна кампанія, яку сьогодні хоче проводити влада, з акцентом на примус і залякування вже є неефективною та призведе до ще більшого опору суспільства. Тому Український інститут майбутнього (UIF) 27 жовтня провів презентацію щодо системного та ефективного підходу до процесу масової вакцинації населення України на тему «М‘яка вакцинація: як вакцинувати 70% українців без соціальних бунтів і революцій».

Влада впустила час, коли відносно безболісно для суспільства можна було вакцинувати 60-70 % населення. Соціологічне дослідження показує жорсткий розкол суспільства 50 на 50 і робить подальшу вакцинацію вкрай складною. І тому, заяви МОЗ про те, що до кінця року буде вакциновано 70% – є оманою суспільства. А при тотальній недовірі суспільства до влади, подібні непродумані заяви лише шкодять.
__________________
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче - лишається чистим.
VoVaN вне форума  
Ответить с цитированием