Показать сообщение отдельно
Старый 21.05.2008, 10:35   #20 (Ссылка на пост)
Davlat
тролль-переросток
 
Аватар для Davlat
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3724
Благодарил(а): 5,234
Благодарили 3,942 раз в 1,397 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 60 Davlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторыDavlat скоро в модераторы
Алчевський міський суд Луганської області ухвалив вирок у звинуваченні 20-річного Володимира А. у несанкціонованому втручанні в роботу комп'ютера-сервера мережі одного з провайдерских підприємств, — повідомляє керівниця прес-служби Управління СБУ в Луганській області Юлія Еременко.
Непрацююча молода людина протягом цілого року докучала своєму Інтернет-провайдеру: сканувавши порти web-сервера та абонентів мережі, змінювавши IP-адреси на своєму комп'ютері. Все це він робив від неробства, але для провайдера ці витівки створювали постійні проблеми.
Директор фірми кілька разів попереджував йому відключенням, і врешті-решт свою обіцянку дотримав. Хлопець став абонентом іншої мережі, але одного разу на одному з віртуальних форумів зустрівся з директором попередньої провайдерской контори. Спілкуючись у чаті, директор, ймовірно, пам'ятаючи «заслуги» колишнього клієнта, обізвав його «дауном». Стерпіти цього молода людина не могла. Знайшов шкідливу програму-скрипт, яка використовується для несанкціонованого доступу до веб-серверів для редагування Інтернет-сайтів, він зламав сервер комп'ютерної мережі нелюбимого провайдера та влаштував там розгром: видалив посилання на ресурси мережі, а на місці стартової сторінки розмістивши непристойну картинку, викачану з Інтернету, із знущальним написом. Виявили месника дуже швидко.
З юридичної точки зору, його дії є несанкціонованим втручанням у роботу електронно-обчислювальних машин, яке призвело до втрати та підробки комп'ютерної інформації, і кваліфікуються за ст. 361 Кримінального Кодексу України. По цій статті щодо хлопця і порушено кримінальну справу слідчим відділом Управління СБУ в Луганській області.
----
Вважаю, планова "отработка" по областях України. Чому тоді про чергову операцію (назвемо її "Клавіатура") більше нічого не чутно? План - по хакеру на область?
Davlat вне форума  
Ответить с цитированием