Показать сообщение отдельно
Старый 27.05.2006, 10:49   #157 (Ссылка на пост)
fingerpicker
Музыкантище)))
 
Аватар для fingerpicker
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 20/20
Today Сообщения
0/5 sssss2229
Благодарил(а): 3,845
Благодарили 3,254 раз в 1,003 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 54 fingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторыfingerpicker скоро в модераторы
Отправить сообщение для  fingerpicker с помощью ICQ
Цитата:
Сообщение от :-)
А я вобще никого не понимаю... Ни панков, ни неформалов, ни хиппи... Почему бы не быть самим собой?
Якщо мені, щоб бути самим собою, потрібно відростити хаєр або проколоти вуха, що мені заважає це зробити? Але якщо я це зроблю, то ти скажеш, що це в мене закос під когось там.. А от "золота молодь", що ходить з мобілами на шиях - вони "нормальні", вони не під кого не косять. Примірники індивідуальності. Так?
Я згоден, що не варто відокремлюватися тільки заради того щоб відокремлюватися, але більшість хіппанів не ставлять відокремлення як самоціль. Впевнений, ти не спілкувался з цими людьми, а вже робиш якісь висновки.
Що стосується панків, то вони найчастіше просто гонять. Їх просто забавляють здивовані погляди, що їх бросають "нормальні люди".
fingerpicker вне форума  
Ответить с цитированием