Показать сообщение отдельно
Старый 17.09.2008, 21:35   #56 (Ссылка на пост)
zwitter
Модератор
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 ssss11242
Благодарил(а): 2,807
Благодарили 19,030 раз в 5,788 постах
Галерея: 15
Вес репутации: 217 zwitter скоро в модераторы
zwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторыzwitter скоро в модераторы
Президент заслухав доповідь голови Херсонської ОДА щодо ситуації в області


У рамках регулярних звітів Главі держави керівників регіонів, у середу, 17 вересня відбулася робоча зустріч Президента України Віктора Ющенка з головою Херсонської обласної державної адміністрації Борисом Сіленковим.

Президент заслухав доповідь голови обласної державної адміністрації щодо соціально-економічної ситуації в області та звернув увагу на ряд поточних питань розвитку регіону.

Окрему увагу під час розмови було приділено темі вшанування на Херсонщині 75-х роковин Голодомору 1932 - 1933 років.
Як поінформував Главу держави Б.Сіленков, в області налічується вісім районів, населення яких постраждало від Великого Голоду. За результатами проведеної в регіоні роботи, повідомив керівник обласної державної адміністрації, наразі виявлено дев'ять місць масових поховань жертв Голодомору, на двох з них вже встановлено обеліски.

Глава держави подякував за проведену в цьому напрямі роботу, зокрема тим районам області, де були видані книги зі свідченнями тих, хто пережив ті страшні події.

Президент також підтримав пропозиції голови обласної державної адміністрації та доручив місцевій владі Херсонщини провести роботи із розширення меж заповідника "Асканія Нова" та надання статусу заповідника території півострова Бірючий, і доручив активізувати підготовку Указу про створення Національного парку "Олешківські піски".

Під час розмови, крім того, обговорювалося питання завершення робіт із забезпечення населення області питною водою, газифікації населених пунктів тощо. Йшлося також про заходи щодо розвитку в регіоні вівчарства та виробництва з переробки вовни, розвитку технопарку "Текстиль".

Глава держави підкреслив необхідність збільшення уваги місцевої влади і фінансування програм з національного усиновлення та інших форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримки багатодітних родин. Йшлося також про важливість впровадження енергозберігаючих технологій у дитсадках, школах, школах-інтернатах, їх оснащення автономними системами опалення, покращення умов проживання, харчування, тощо.

Робоча зустріч тривала більше 2-х годин.

http://www.oda.kherson.ua/
zwitter вне форума  
Ответить с цитированием