Показать сообщение отдельно
Старый 15.02.2010, 14:50   #37 (Ссылка на пост)
Frez
Местные мы
 
Аватар для Frez
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 ssssss501
Благодарил(а): 69
Благодарили 354 раз в 146 постах
Галерея: 5
Вес репутации: 20 Frez ну просто молодецFrez ну просто молодецFrez ну просто молодец
Із такою стрільбою у Дериземлі немає шансів в персьюті, він в "льожке" два промахи зробив, це при тому, що стріляв до дощу. Ну і біг по нормальній трасі, тому і зайняв високе місце. Якби він стартував пізніше і потрапив би в той аццкий дощ, то міг би і в 30 не увійти. А взагалі гонка була циркова, всі фаворити потрапили під шалений дощ, кучу патронів пустили в молоко, їхали по каші, а не по снігу. В той час як ті, хто стартував першими бігли і стріляли в нормальних умовах.
Якщо персьют буде при нормальних погодних умовах, то від трійки призерів спринту нічого не залишиться.
А нам залишається сподіватись на Седнева в індивідуалці, і можливо на семеренок в масс старті чи естафеті. По іншим видам спорту у нас медальних шансів 0,00(0)%.
Цікаво буде дивитись горнолижни(ків)ць, хокей, керлінг (норвежці тааааку форму видали!!!), стрибки із трампліну. У загальному заліку перші три місця думаю будуть за америкосами, німцями, французами (норвежцями). далі мабуть підуть австрія, корея, швейцарія, шведи, канадці, росія.
Повеселив бронзовий призер чоловічого спринту із прізвищем Фак.

Почесав затылок, юзер дописал через 1 минуту
Цитата:
Сообщение от Avgust Посмотреть сообщение
На оф. сайте федерации биатлона Украины прочитал что у Дериземли второе время по скорости. Если б еще за это медали давали.
це тому, що він один із небагатьох сильних біатлоністів стартував до дощу по нормальній трасі, коли їхали фаворити, під лижами була вже каша.
Frez вне форума  
Ответить с цитированием