Показать сообщение отдельно
Старый 28.10.2010, 08:34   #84 (Ссылка на пост)
Серьога
...
 
Аватар для Серьога
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 17/20
Today Сообщения
0/5 sssss5142
Адрес: Комсомольский район города Херсона
Благодарил(а): 1,707
Благодарили 5,935 раз в 1,924 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 80 Серьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторыСерьога скоро в модераторы
Отправить сообщение для  Серьога с помощью ICQ
Цитата:
Сообщение от Робот Вертер Посмотреть сообщение
Зачем гдето арендовать пресс-центр, если есть свой? Там не раз проходили конференции и встречи с избирателями.
Почему по твоему туда без проблем пришли представители других партий?

Ты уже знаешь данные протоколов будущих выборов? =)
Які партії прийшли? РУХмани і Зелені? Відповім так: вони прийшли за гроші. Про це скаже будь-хто з людей, що цікавляться херсонською "політикою".
На друге питання відповім так: я слідкую за роботою Гіріна. Я бував на його зустрічах. Бачив як один доцент і два викладачі зашугали пана кандидата задавши йому по 1-2 питання. Мені особисто він сказав, що ніяких гарантій своєї порядності надати не може. Тому приблизно я здогадуюсь яким буде результат. А знаючи як будуть проходити вибори, можу сказати, що результат для Гіріна може бути ще хуже ніж в 2006. Кабанєнко йому ще вставить вввееелику палку в колеса... ІМХО звісно

але разом з тим я бажаю і Гіріну і його працівникам тільки перемоги і успіху в бізнесі. я особисто не злий на нього, час лікує. Просто іноді так дратують ці його інформаційні приводи...

Почесав затылок, юзер дописал через 2 минуты
Цитата:
Сообщение от Деянира Посмотреть сообщение
Шо, опять? Обсуждали ж уже эту тему. И в частности то что на ремонт дорог с этих же грузовиков платятся соответствующие налоги. Почему на эти деньги не производят ремонт - это к властям.
Добре, але ж дитячі майданчики також мали встановлювати "власті"? Правильно, але соціально відповідальні кандидати наліпили по 2 в кожному дворі! На майданчики також податки платять... Чим майданчик відрізняється від дороги?
Цитата:
Кто ты был в 2002 году? Студент? Уже тогда было желание тусоваться с теми, кто во власть идет?

Судя по тому, что тут писали в топе, ты менял партии и убеждения, просто работал на тех, кто платит. А теперь нам тут рассказываешь, что ты "устал терпеть" и будешь все делать для людей.
Смех, да и только.
Без обид
Бажання особливого тусоватися не було. Так заробляв трошки грошей, але в більшості випадків збирав досвід. Тому маю право (гіпотетично) давати оціночні судження про деяких кандидатів... Я не змінював партії та "убєждєнія", я ніколи до 2010 року не був членом тієї чи іншої партії. Вступив місяць тому в одну.

Ну про гроші ти загнув. Не такі там і великі гроші як здається )))
Серьога вне форума  
Ответить с цитированием