Показать сообщение отдельно
Старый 14.09.2011, 10:01   #25 (Ссылка на пост)
kocherga
.
 
Аватар для kocherga
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 18/20
Today Сообщения
0/5 sssss3125
Благодарил(а): 10,742
Благодарили 8,038 раз в 1,987 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 100 kocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторыkocherga скоро в модераторы
Отправить сообщение для kocherga с помощью Skype™
http://bookforum.ua

Цитата:
Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових, ярмаркових, просвітницьких заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в суспільстві. Це єдина українська книжкова імпреза, яка за десятиліття успішно розбудувала всі три складові популярності: ярмаркову, виставкову та фестивальну.


Цитата:
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ФОРУМ ВИДАВЦІВ»
Неприбуткова громадська організація «Форум видавців» створена 1995 р. з метою об’єднання зусиль усіх зацікавлених осіб для сприяння розвитку українського книговидання, популяризації української книги і читання, підвищення культурного і освітнього рівня українських громадян. Діяльність громадської організації «Форум видавців» полягає в реалізації програм, а також організації та проведенні виставок, фестивалів, презентацій, конференцій та інших заходів, спрямованих на підтримку та розвиток освіти і культури, в т.ч. читання, літератури, книговидання, бібліотечної сфери.



масштабне цікаве дійство.
організовано багато презентацій, круглих столів, вечорів поезії, автограф-сесій врешті-решт
популяризація книги. популяризація авторів
програма найобширніша, тож будь-хто знайте для себе не один захід.
можете просто перейти за посиланням, аби переконатися в цьому
+можливість придбати певну літературу за цінами, які нижчі ніж у книгарнях

http://bookforum.ua


Позитивно? без сумніву. Про Україну? звісно!
= )
kocherga вне форума  
Ответить с цитированием
Сказали Спасибо пользователю kocherga за этот пост:
Marichello (02.01.2012)