Показать сообщение отдельно
Старый 22.06.2012, 15:06   #33 (Ссылка на пост)
PapaZol
HydroAeroponicMan
 
Аватар для PapaZol
Пол:
 
Активность Longevity
0/20 16/20
Today Сообщения
0/5 sssss2576
Благодарил(а): 1,513
Благодарили 5,064 раз в 1,113 постах
Галерея: 0
Вес репутации: 68 PapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторыPapaZol скоро в модераторы
Отправить сообщение для  PapaZol с помощью ICQ
http://vgolos.com.ua/zhyttya/news/6473.html
Цитата:
На Луганщині оголосили вирок міліціонеру, який вчинив жорстоке вбивство своєї дружини, а потім викинув із машини свою однорічну дитину.

Згідно з рішенням суду, засудженого визнали винним лише в тому, що залишив малолітнього сина. Та й таке вчинив у стані афекту. Чоловік уже рік просидів у СІЗО, тож, іще чверть від цього за ґратами, і він повертається до звичайного життя.

Батько загиблої Микола Наумчик розповів: «По-звірячому він її вбив. Різав ножем, рубав сокирою, осколками вази колов, вирвав пряму кишку. Хіба людина в стані афекту може таке зробити. Я розумію в стані афекту вдарив, вона впала, вдарилася, а потім - ой, що я наробив. Він її знівечив, зламав шийний позвонок, поламані ребра».

Правоохоронці кажуть, що засуджений після вбивства Юлії прийняв душ, перевдягнувся, узяв дитину і поїхав. За півтори години він покинув малюка на узбіччі траси. Дитину підібрав та відвіз до міліції випадковий свідок. Убивця тим часом написав записку, у якій заявив, що про скоєне геть не шкодує.

Перша психіатрична експертиза визнала чоловіка осудним, але адвокат наполіг на проведенні повторної. Саме на її результати й спирався суд. Вирок збурив усіх присутніх на його оголошенні. Зала загула. Експертиза вказала, що засуджений, коли вбивав, був у стані афекту через ревнощі. На думку експертів, він був неосудним лише на момент скоєння злочину, і цілком здоровим – до та після. А відтак складу злочину не знайшли. Дениса Давидова засудили лише за те, що сина на дорозі залишив. І дали рік і три з половиною місяці за ґратами.
__________________
СТРОИТЕЛЬНЫЕ БЛОКИ АРБОЛИТ
(050) 419-2000, (066) 801-3024
PapaZol вне форума  
Ответить с цитированием